Tekrar bir %20 zam haberi dolaşıyor sıfır araçlar için medyada. Zam kesinleşene kadar bayide bulmanız çok çok zor.İzmir'de yaşıyorum. Bayide sıfır Egea Cross bulamıyorum. Sıraya yazılsam ne kadar sürede gelir ve fiyatı ne kadar artar sizce? Bu aracı şehir dışı hangi bayide bulabilirim?
İkinci el temiz araç önerilerinize açığım.
Bayide bulunmazsa galeriden sedan urban 350-360 a alınır mıÇevre illerdeki bayileri telefonla arayarak bilgi alın. İlla ki birisinde bulursunuz.
Sıfır Egea Cross alabilecek durumdayken ikinci el arç bakmayın derim.
Sırf benzinde litresine 1 lira zam geliyor diye benzin istasyonlarının önünde görülmedik bir kuyruk oluşturan bu millet, %20 zam geliyor diye bayiileri yağmalamıştır boşuna umutlandırmayın.Çevre illerdeki bayileri telefonla arayarak bilgi alın. İlla ki birisinde bulursunuz.
Sıfır Egea Cross alabilecek durumdayken ikinci el arç bakmayın derim.
Alınmaz.Bayide bulunmazsa galeriden sedan urban 350-360 a alınır mı
1.3 140Bg 2019-2020 Megane alınır mı?Sırf benzinde litresine 1 lira zam geliyor diye benzin istasyonlarının önünde görülmedik bir kuyruk oluşturan bu millet, %20 zam geliyor diye bayiileri yağmalamıştır boşuna umutlandırmayın.
Alınmaz.
![]()
Galeriden niye araba alınmaz? | DonanımHaber Forum
quote:Orjinalden alıntı: Gokhan43 Eğer tanıdık güvenilir olduktan sonra neden alınmasın.. bu zamanda tanıdıklardan korkacaksın güvenilir olsun yeterforum.donanimhaber.com
Cross yerine sedan almazdım ben olsam.Bayide bulunmazsa galeriden sedan Urban 350-360 a alınır mı?
Neden1.4 Fire modelini bekliyorsanız bence vazgeçin o modelden.