3800 TL ekran kartı önerisi

2. el 1660Ti alabilirsiniz, bütçeyi 300-400 artırırsanız japonyadan sıfır 1660ti alabilirsiniz. Garantisi olmuyor ama sıfır kapalı kutu ürün sonuçta. Fabrika çıkışı bir hata olursa da 30 gün iade hakkınız var zaten.

İkinci el 1660 Ti 1660 Super 1070 modelleri öncellik 16 serisinde olsun.

Pek piyasayı bilmiyorum ama kısaca ekran kartları şöyle: 1650<RX570<1650s

Ben sadece fikrimi söyledim.

Ama yanlış bir fikir bu, sana da bir başkası bu fikri verdiyse o da yanlış yapmış. Bir kartın değeri performansıyla doğru orantılıdır sen 3800 TL'ye 1050 Ti'dan 2 kat daha fazla FPS verecek kartı alabiliyorsan bile bile kazık yemenin alemi yok.

Cebinde kaç para varsa açarsın sahibinden.com'u, Donanımhaber ikinci el bölümünü bakarsın o fiyata hangi kartlar satılıyor not alırsın modelleri. Sonra Youtube'dan bu kartların karşılaştırmalarını izlersin, gerekirse konu açar "bu bütçeye hangi kart alınır, bu kart mı iyidir bu mu?" diye sorarsın. Hem sen öğrenirsin, hem başkalarına da öğretirsin. Yoksa ortaya birisi bir yalan atıyor kulaktan kulağa dolaşıyor hem senin hem başkalarının parasına yazık oluyor.

Haklisin bir yerden görmüştüm iyidir diye söyledim ama şimdi anladım teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…