Rachenzeit Hectopat Katılım 15 Mayıs 2016 Mesajlar 110 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2017 #91 zekigm dedi: Bidaha öneride bulunmicam bu sitede pişman oldum Genişletmek için tıkla... Denk olur bilgisizliğinizi kendinize saklamanız herkesin yararına.
zekigm dedi: Bidaha öneride bulunmicam bu sitede pişman oldum Genişletmek için tıkla... Denk olur bilgisizliğinizi kendinize saklamanız herkesin yararına.
Z zekigm Hectopat Katılım 19 Ocak 2017 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2017 #92 Rachenzeit dedi: Denk olur bilgisizliğinizi kendinize saklamanız herkesin yararına. Genişletmek için tıkla... kardeş derdinmi var sana diyen olmadı kes Rachenzeit dedi: Denk olur bilgisizliğinizi kendinize saklamanız herkesin yararına. Genişletmek için tıkla... Ayrıca bilgisizde değilim bu bana önerilmişti bende buraya önerdim kötü demrniz yeterli insanları aşağlamaya gerek yok tamamı Rachenzeit dedi: Denk olur bilgisizliğinizi kendinize saklamanız herkesin yararına. Genişletmek için tıkla... Kusuruma vakma sinirlendiğim için öyle yazdım bir pc için ortamı kavga etmeye gerek yok özür dilerim
Rachenzeit dedi: Denk olur bilgisizliğinizi kendinize saklamanız herkesin yararına. Genişletmek için tıkla... kardeş derdinmi var sana diyen olmadı kes Rachenzeit dedi: Denk olur bilgisizliğinizi kendinize saklamanız herkesin yararına. Genişletmek için tıkla... Ayrıca bilgisizde değilim bu bana önerilmişti bende buraya önerdim kötü demrniz yeterli insanları aşağlamaya gerek yok tamamı Rachenzeit dedi: Denk olur bilgisizliğinizi kendinize saklamanız herkesin yararına. Genişletmek için tıkla... Kusuruma vakma sinirlendiğim için öyle yazdım bir pc için ortamı kavga etmeye gerek yok özür dilerim
Berat Gümüşçü Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Nisan 2015 Mesajlar 1.156 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2017 #93 Boş muhabbet yapıp konuyu hortlatmışsınız. Konunum kilitlenmesini talep ediyorum. @Asım Demir. Son düzenleme: 1 Şubat 2017