3800 tl ye gtx 1080...Ben yakında 3000-3800TL'ye bir PC alacağım, PC toplamadan fazla anlamadığım için yardım edebilir misiniz? GTA 5, CS:GO, Minecraft ve Garry's Mod gibi oyunlar oynamayı düşünüyorum.
Sadece GTX 1080 alıyorsunuz o ke di ke dine çalışıyor (!). Tavsiyem budur.Eki Görüntüle 210533
Anakartı başka bir yerden B250 yongasını alırsanız 3800 e denk gelir.
Kendimede Bilgisayar toplayacak olduğum için tek tek almayı planlıyorum. Sizin içinde şu an ki kura göre en makul bilgisayarı topladım.
Bilgisayar parçaları taksit ile alındığında tahmini olarak 3600Tl civarına geliyor fakat parçaları tek çekimde toplamda 100Tl'ye yakın daha ucuza alırsınız. 3800 hazırda varsa geriye kalan parayı 1X8gb ram daha alıp 70Tl fark ile psu 600den 750ye cikabilir(ileriye dönük olması amacından). Yada direk rx 480 8gb alınabilir. Kısaca istediğinizi yapabilirsiniz.![]()
@kamkagin Ayrı bir konu açınız lütfen.bende msi gtx 1080'li bir pc toplayacağım şu sıralar. maksimum 7000 tl bütçem var ve bu fiyata monitör de dahil olacak. en ideal parçalar neler olur sizce?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.