Diğer 3899 TL Hawk Gaming Chair Fab V1

Kalitesi nasıl acaba? Bir de bu fiyat bandında alternatifi var mı?

Hocam fiyatlara baktım xDrive, Exvega, hawk fiyatları bayağı arttırmış. Zio var çok artmayan o da tahminimce birkaç güne artar. 2 Hafta önce 5300'dü şu an 5500TL (yüzde10 indirim kodu ile daha da iniyor). Zio'yu denedim çok rahattı, çok kaliteliydi. Ben onu aldım ama daha elime ulaşmadı. Eğer almamış olsaydım, bu fiyata Hawk alırdım.

Bel ağrısı istiyorsanız almanız gereken bir koltuk. Kullananı olarak kesinlikle kimseye önermiyorum. Mutfak sandalyesinde oturun beliniz bu kadar ağırmaz.

Bel ağrısı istiyorsanız almanız gereken bir koltuk. Kullananı olarak kesinlikle kimseye önermiyorum. Mutfak sandalyesinde oturun beliniz bu kadar ağırmaz.

Kişiden kişiye değişiyor 1 senedir kullanıyorum gayet rahat bence. Artı olarak koltuk kırılmıştı kargo ile gönderdim direkt olarak sıfır parçalarla değişim yapıldı hiçbir ücret talep edilmeden.

Kişiden kişiye değişiyor 1 senedir kullanıyorum gayet rahat bence. Artı olarak koltuk kırılmıştı kargo ile gönderdim direkt olarak sıfır parçalarla değişim yapıldı hiçbir ücret talep edilmeden.

Kişiden kişiye değişirlik bir durum olduğunu şahsen düşünmüyorum. Koltuğun bel kısmındaki yastık aranın büyük olmasından dolayı araya kaçıyor ve bu da her saniye bununla uğraşmanızı sağlıyor bir süre sonra yorulup bırakıyorsunuz o durumda da bel ağrıları başlıyor. Forum üzerinde herkesin önermesine bağlı almıştım fakat keşke almasaydım dedim. Diğer arkadaşlarım da oldu hepsi aynı sorundan dolayı hawktan nefret ediyor.

Kişiden kişiye değişirlik bir durum olduğunu şahsen düşünmüyorum. Koltuğun bel kısmındaki yastık aranın büyük olmasından dolayı araya kaçıyor ve bu da her saniye bununla uğraşmanızı sağlıyor bir süre sonra yorulup bırakıyorsunuz o durumda da bel ağrıları başlıyor. Forum üzerinde herkesin önermesine bağlı almıştım fakat keşke almasaydım dedim. Diğer arkadaşlarım da oldu hepsi aynı sorundan dolayı hawktan nefret ediyor.
Ben de yeni aldım, iki gündür kullanıyorum. Ofiste kullandığım ofis koltuğu daha rahat açıkçası. Marka modelini bilmiyorum, bilsem iki dakka durmam gider ondan alırım ama sanırım şu an üretimi olmayan bir model. Bu koltuğun benim için tek artısı geriye doğru yatırabilmem oldu açıkçası.

Ben de yeni aldım, iki gündür kullanıyorum. Ofiste kullandığım ofis koltuğu daha rahat açıkçası. Marka modelini bilmiyorum, bilsem iki dakika durmam gider ondan alırım ama sanırım şu an üretimi olmayan bir model. Bu koltuğun benim için tek artısı geriye doğru yatırabilmem oldu açıkçası.

Aynı şekilde. Açıkcası çok araştırmadan aldım sadece forumdaki konulara baktım ve ne hikmetse kullanan kullanmayan herkes öneriyordu. Domino etkisi gibi biri söylüyor diğeri kullanmadığını ürünü bile herkese önermeye başlıyor. Zamanında IKEA'dan Markus almak varken sırf oyuncu koltuğu adı altında ve forumdaki önerilere bakarak aldanarak bunu aldım keşke almasaydım diyorum. Koltuğu koyacak yerim olsa durmaz, direkt köşeye koyar Markus alırdım fakat evimde koyacak yer olmadığı için kenara da atamıyorum. Geriye doğru yatırabilmeniz için o aradaki boşluğu çok büyük yapmışlar ve o boşluğa da bel kısmındaki yastık kaçıyor. Kaçtığı zaman da bel ağrısı başlıyor doğal olarak. Zaten kafa kısmındaki yastıkta çok sert. Rahatlığına düşkün arkadaşlar varsa azcık daha para toplayıp, üstüne 1000₺ koyup IKEA ya da başka markaların Ofis koltuklarına baksınlar.

Hawk V6 kullanıyorum da zorlasam da o yastık o boşluğa girmedi. Ters takmış olabilir misiniz? Ters takmadıysanız da yine de o yastığı bir şekilde sabitleyebilirsiniz diye düşünüyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu çözüm olmazsa evde klips varsa da çok rahat sabitleyebilirsiniz o yastığı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı