Konuda atılan V1 idi bu C1 ve C4. Aralarındaki fark ne?
Konuda atılan V1 idi bu C1 ve C4. Aralarındaki fark ne?
Renkleri iyi değil hocam ya. Sonuçta 10 sefer almıyoruz ki.
Aynı model sadece yan kısımları renkli.Konuda atılan V1 idi bu C1 ve C4. Aralarındaki fark ne?
Renk, desen.Konuda atılan V1 idi bu C1 ve C4. Aralarındaki fark ne?
Kalitesi nasıl acaba? Bir de bu fiyat bandında alternatifi var mı?
Bel ağrısı istiyorsanız almanız gereken bir koltuk. Kullananı olarak kesinlikle kimseye önermiyorum. Mutfak sandalyesinde oturun beliniz bu kadar ağırmaz.
Kişiden kişiye değişiyor 1 senedir kullanıyorum gayet rahat bence. Artı olarak koltuk kırılmıştı kargo ile gönderdim direkt olarak sıfır parçalarla değişim yapıldı hiçbir ücret talep edilmeden.
Ben de yeni aldım, iki gündür kullanıyorum. Ofiste kullandığım ofis koltuğu daha rahat açıkçası. Marka modelini bilmiyorum, bilsem iki dakka durmam gider ondan alırım ama sanırım şu an üretimi olmayan bir model. Bu koltuğun benim için tek artısı geriye doğru yatırabilmem oldu açıkçası.Kişiden kişiye değişirlik bir durum olduğunu şahsen düşünmüyorum. Koltuğun bel kısmındaki yastık aranın büyük olmasından dolayı araya kaçıyor ve bu da her saniye bununla uğraşmanızı sağlıyor bir süre sonra yorulup bırakıyorsunuz o durumda da bel ağrıları başlıyor. Forum üzerinde herkesin önermesine bağlı almıştım fakat keşke almasaydım dedim. Diğer arkadaşlarım da oldu hepsi aynı sorundan dolayı hawktan nefret ediyor.
Ben de yeni aldım, iki gündür kullanıyorum. Ofiste kullandığım ofis koltuğu daha rahat açıkçası. Marka modelini bilmiyorum, bilsem iki dakika durmam gider ondan alırım ama sanırım şu an üretimi olmayan bir model. Bu koltuğun benim için tek artısı geriye doğru yatırabilmem oldu açıkçası.
Hawk V6 kullanıyorum da zorlasam da o yastık o boşluğa girmedi. Ters takmış olabilir misiniz? Ters takmadıysanız da yine de o yastığı bir şekilde sabitleyebilirsiniz diye düşünüyorum.Kişiden kişiye değişirlik bir durum olduğunu şahsen düşünmüyorum. Koltuğun bel kısmındaki yastık aranın büyük olmasından dolayı araya kaçıyor ve bu da her saniye bununla uğraşmanızı sağlıyor bir süre sonra yorulup bırakıyorsunuz o durumda da bel ağrıları başlıyor. Forum üzerinde herkesin önermesine bağlı almıştım fakat keşke almasaydım dedim. Diğer arkadaşlarım da oldu hepsi aynı sorundan dolayı hawktan nefret ediyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.