Diğer 3899 TL Hawk Gaming Chair Fab V1

Hawk V6 kullanıyorum da zorlasam da o yastık o boşluğa girmedi. Ters takmış olabilir misiniz? Ters takmadıysanız da yine de o yastığı bir şekilde sabitleyebilirsiniz diye düşünüyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu çözüm olmazsa evde klips varsa da çok rahat sabitleyebilirsiniz o yastığı.

Ters takmış olduğumuzu düşünmüyorum. V4 kullanıyoruz ben ve diğer 2 arkadaşıma da önerdim hepsi bu konudan müzdarip. Videodaki çözümü deneyeceğim fakat bendeki yastık o kadar sert gözükmüyor nedense.

Ters takmış olduğumuzu düşünmüyorum. V4 kullanıyoruz ben ve diğer 2 arkadaşıma da önerdim hepsi bu konudan müzdarip. Videodaki çözümü deneyeceğim fakat bendeki yastık o kadar sert gözükmüyor nedense.
Yastığı sabitlemek istediğiniz konuma getirdikten sonra yastığın tam arkasından kemerlere bir klips atın. Klipsi tamamen sıkmasanız dahi kemerleri birbirine yaklaştıracağı ve en dar olduğu noktadan sonra sürtünmeyi artıracağı için kayma yapamayacaktır.

Kişiden kişiye değişirlik bir durum olduğunu şahsen düşünmüyorum. Koltuğun bel kısmındaki yastık aranın büyük olmasından dolayı araya kaçıyor ve bu da her saniye bununla uğraşmanızı sağlıyor bir süre sonra yorulup bırakıyorsunuz o durumda da bel ağrıları başlıyor. Forum üzerinde herkesin önermesine bağlı almıştım fakat keşke almasaydım dedim. Diğer arkadaşlarım da oldu hepsi aynı sorundan dolayı hawktan nefret ediyor.
Ben şahsen bel yastığı olmadan kullanıyorum mesela. Bana daha rahat geliyor 🙂

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı