3900 TL'ye klavye ve fare kombinasyonu önerisi

cemobabo

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar 1 lira bile çıkamam. Fiyatının en iyisini söyleyin. RGB ve siyah olsun önerilerinizi bekliyorum. İyzico falan yapamıyorum. Oyun ve genel kullanım için olacak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar 1 lira bile çıkamam. Fiyatının en iyisini söyleyin. RGB ve siyah olsun önerilerinizi bekliyorum. İyzico falan yapamıyorum. Oyun ve genel kullanım için olacak.
Tutuş şeklini belirt ve klavye boyutu ne olacak bunları konu başlığında neden belirtmiyorsun.

@XPlasma hocam bakar mısınız siz anlarsınız.

@XPlasma hocam bakar mısınız siz anlarsınız.
Mouse:

Klavye:

Konu sahibi 1 lira bile çıkamam desede yinede şunlarıda atayım.

Son düzenleme:

Attığım klavyede Rapid trigger var alırken seçenek kısmından manyetik switch seçebilirsin mouse olarak ben M800 Ultra kullanıyorum fakat şu an Pro modeli mevcut eğer beğenmezsen Razer modellerine bak ama kablosuz tarafı sana daha özgür hissettirir.

Hocam iyi hoş öneri yapabilirsin tabii ki. Ama neden fiyatini hak etmeyen ürünler?

Hocam iyi hoş öneri yapabilirsin tabii ki. Ama neden fiyatini hak etmeyen ürünler?

Kardeşim 50 dolara manyetik switch + Rapid triggerli klavye bulmak zor mouse konusunda çok bilgili değilim o yüzden kendi deneyimlerimden yola çıkarak bazı şeyler önerdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…