Giray Özkan
Hectopat
Merhaba arkadaşlar 3920 TL'ye Profesyonel Oyuncu bilgisayarımın parçalarının nasıl olduğunu sormak için bu konuyu açıyorum lütfen parçalar nasıl söylerseniz sevinirim..
Ekran Kartı:404 Hata Sayfas sebebi DirectCU II TOP soğutması)
Monitör:404 Hata Sayfas sebebi Asus Kalitesi)
Kasa:404 Hata Sayfas sebebi 80 Plus 750 W güç kaynağı)
HDD:404 Hata Sayfas sebebi çok fazla oyun olacağı için 2 TB yi yeterli buldum)
DVD Yazıcı:404 Hata Sayfas sebebi Pionerr in blu ray yazıcılarının rengi sanki biraz grimsi olması)
Ram:404 Hata Sayfas sebebi öncelikle 2 Tane alıcağım bu RAM den toplam 32 GB ve CORSAIR RAM leri soğutmalı)
İşlemci:404 Hata Sayfas sebebi LGA 2011 ve 4820k)
Ana Kart:404 Hata Sayfas sebebi zaten belli LGA 2011 Soketle uyumlu olması)
Klavye:404 Hata Sayfas sebebi bu klavye de soğutma fanı var benim gibi Dota 2 hastaları için bir nimet çünkü maçlar uzun oluyor)
SSD:404 Hata Sayfas sebebi Profesyonel bir bilgisayarda SSD olmazsa olmaz açılış kapanış hızlarında çok etkili ve 120 GB lik ekstra depolama alanı)
- - - Güncellendi - - -
Arkadaşlar pardon 404 Error verdi Moderatör abiler konuya bir kilit atsanız gereksiz olmasın doğru düzgün yeni açacağım
Ekran Kartı:404 Hata Sayfas sebebi DirectCU II TOP soğutması)
Monitör:404 Hata Sayfas sebebi Asus Kalitesi)
Kasa:404 Hata Sayfas sebebi 80 Plus 750 W güç kaynağı)
HDD:404 Hata Sayfas sebebi çok fazla oyun olacağı için 2 TB yi yeterli buldum)
DVD Yazıcı:404 Hata Sayfas sebebi Pionerr in blu ray yazıcılarının rengi sanki biraz grimsi olması)
Ram:404 Hata Sayfas sebebi öncelikle 2 Tane alıcağım bu RAM den toplam 32 GB ve CORSAIR RAM leri soğutmalı)
İşlemci:404 Hata Sayfas sebebi LGA 2011 ve 4820k)
Ana Kart:404 Hata Sayfas sebebi zaten belli LGA 2011 Soketle uyumlu olması)
Klavye:404 Hata Sayfas sebebi bu klavye de soğutma fanı var benim gibi Dota 2 hastaları için bir nimet çünkü maçlar uzun oluyor)
SSD:404 Hata Sayfas sebebi Profesyonel bir bilgisayarda SSD olmazsa olmaz açılış kapanış hızlarında çok etkili ve 120 GB lik ekstra depolama alanı)
- - - Güncellendi - - -
Arkadaşlar pardon 404 Error verdi Moderatör abiler konuya bir kilit atsanız gereksiz olmasın doğru düzgün yeni açacağım