3950 TL'lik Profesyonel Oyuncu Bilgisayarı

Giray Özkan

Hectopat
Merhaba arkadaşlar 3920 TL'ye Profesyonel Oyuncu bilgisayarımın parçalarının nasıl olduğunu sormak için bu konuyu açıyorum lütfen parçalar nasıl söylerseniz sevinirim..

Ekran Kartı:404 Hata Sayfas sebebi DirectCU II TOP soğutması)
Monitör:404 Hata Sayfas sebebi Asus Kalitesi)
Kasa:404 Hata Sayfas sebebi 80 Plus 750 W güç kaynağı)
HDD:404 Hata Sayfas sebebi çok fazla oyun olacağı için 2 TB yi yeterli buldum)
DVD Yazıcı:404 Hata Sayfas sebebi Pionerr in blu ray yazıcılarının rengi sanki biraz grimsi olması)
Ram:404 Hata Sayfas sebebi öncelikle 2 Tane alıcağım bu RAM den toplam 32 GB ve CORSAIR RAM leri soğutmalı)
İşlemci:404 Hata Sayfas sebebi LGA 2011 ve 4820k)
Ana Kart:404 Hata Sayfas sebebi zaten belli LGA 2011 Soketle uyumlu olması)
Klavye:404 Hata Sayfas sebebi bu klavye de soğutma fanı var benim gibi Dota 2 hastaları için bir nimet çünkü maçlar uzun oluyor)
SSD:404 Hata Sayfas sebebi Profesyonel bir bilgisayarda SSD olmazsa olmaz açılış kapanış hızlarında çok etkili ve 120 GB lik ekstra depolama alanı)

- - - Güncellendi - - -

Arkadaşlar pardon 404 Error verdi Moderatör abiler konuya bir kilit atsanız gereksiz olmasın doğru düzgün yeni açacağım :D

Zaten bu ikinci sistem toplama konun ve bir tane daha konu açamazsın kurallar gereği.

Tavsiyem:

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı