Arkadaşlar merhaba, masaüstü bilgisayar alacağım 3d modelleme ile uğraşıyorum. yüksek poli sayılarına çıkıyorum. blender, zbrush, substainpainter kullanıyorum.
Genellikle karakter animasyonu ve karakter tasarımı üzerine çalışıyorum, bu bilgisayarlar arasında kalmıştım ve bu bilgisayarı önerdiler, 40-45k bütçem var, bu bilgisayar ile aşağıdaki bilgisayarları kıyaslar mısınız ? ya da bu iş önereceğiniz bilgisayar var mıdır ? marka ? Her bilginiz için şimdiden teşekkür ederim
Selam yine ben sistemi topladım ve sana Akakçe veya PttAVM gibi sitelere gönderen linkler attım umarım sana yardımcı olmuşumdur ama 2-3 bin TL daha fazla bir sorun olur mu?
Selam yine ben sistemi topladım ve sana Akakçe veya PttAVM gibi sitelere gönderen linkler attım umarım sana yardımcı olmuşumdur ama 2-3 bin TL daha fazla bir sorun olur mu?
İçeriye hava girmesini istiyorsan (hızlı bir şekilde) o zaman sana fanlar yardımcı olur ve AMD Ryzen 7 7700X özellikle daha soğuk olması gerek eğer soğutmasız olsaydı çok yüksek derecelere varabilir (80'den fazla olabilir)