3D Paragraf soru bankası zor mudur?

efeuzn

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, bu sene mezuna bıraktım üniversiteye hazırlanacağım temel atmak için Antrenmanlarla Matematik kitabı aldım bir de 3D paragraf kitabı almıştım fakat bazı arkadaşlarım çok zor diyor bu kitap yani çok zorlanırsın diyorlar. Ne yapayım, çözeyim mi değiştireyim mi? Bana bir fayda sağlar mı? Geçen sene çalışamadığım için sıralamam 1 milyonlardaydı tekrar hazırlanıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, bu sene mezuna bıraktım üniversiteye hazırlanacağım temel atmak için Antrenmanlarla Matematik kitabı aldım bir de 3D paragraf kitabı almıştım fakat bazı arkadaşlarım çok zor diyor bu kitap yani çok zorlanırsın diyorlar. Ne yapayım, çözeyim mi değiştireyim mi? Bana bir fayda sağlar mı? Geçen sene çalışamadığım için sıralamam 1 milyonlardaydı tekrar hazırlanıyorum.

Bende bu sene sınava hazırlanıyorum son senem. Hız ve renk yayınlarının paragraf kitabını bitirdim gayet güzeldi. Şu an 345 yayınlarının paragraf kitabını çözüyorum biraz zor ama gayet güzel sorular var içerik olarak ve yanlış hatırlamıyorsam her sayfada 1 adet geçmiş senelerin sınavlarından sorular bulunuyor.

eğer paragrafta çok kötü değilseniz soru bankası çözmekle vakit kaybetmeyin. dil bilgisini çalışıp aradan çıkardıktan sonra kolay orta zor olmak üzere 3 tane tyt türkçe branş denemesi alın. size daha çok faydası olur. ama diyorsanız benim paragrafım çok kötü seviyede o zaman hız ve renk yada 345 paragraf kitabından herhangi birisini alıp çözün. 3d paragraf kitabı gereksiz zor.

Şu an paragraf çözmenizi önermem. Dil bilginiz iyiyse haftada bir branş denemesi çözün. Sınav yaklaşınca günlük 1-2 branş çözersiniz okeydir.

O kitabı bitirirsen paragraf defterini kapatırsın, sadece denemeler üzerinden ilerlersin o kadar sağlam bir kaynak. Eğer temelin hiç yoksa tavsiye etmem ama biraz bile varsa bence o kitapla ilerle.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı