3D Türkiye geneli deneme netleriniz nasıl geldi?

Türkçe 25.
Sosyal 10.
Mat 25.
Fen 17, 5
Total 77, 5
Maşallah hocam nazar değmesin. Böyle zor bir sınavda 77,5 bile gayet iyi. Normal denemelerde 85'leri zorluyorsunuzdur değil mi?
Matematik ve feniniz gayet iyi gibi, türkçe 25 gelmiş. Sanırım sayısalcıyız :)

Maşallah hocam nazar değmesin. Böyle zor bir sınavda 77,5 bile gayet iyi. Normal denemelerde 85'leri zorluyorsunuzdur değil mi?
Matematik ve feniniz gayet iyi gibi, Türkçe 25 gelmiş. Sanırım sayısalcıyız :)

Evet hocam sayısalcıyım ama sayısal çöze çöze okumayı unutmuş olabilirim :D

@closed.selim baya işaretledim ya netler şu şekilde.

Türkçe 36/4
Sosyal 19/1
Matematik 29/9 (çok yanlış var 1. Denemeye göre cidden zordu)
Fen 12/8 (kimyada batırdım bayağı)

En çok zorlandığım zaten geometri, birkaç problem sorusu ve kimyaydı. Beklediğim gibi geldi açıkçası. Analiz edilecek şeyler var ama, muhtemelen TYT kimyayı bir tur daha bitirmem gerekecek bu gidişle :D

@closed.selim bayağı işaretledim ya netler şu şekilde.

Türkçe 36/4
Sosyal 19/1
Matematik 29/9 (çok yanlış var 1. Denemeye göre cidden zordu)
Fen 12/8 (kimyada batırdım bayağı)

En çok zorlandığım zaten geometri, birkaç problem sorusu ve kimyaydı. Beklediğim gibi geldi açıkçası. Analiz edilecek şeyler var ama, muhtemelen TYT kimyayı bir tur daha bitirmem gerekecek bu gidişle :D

TYT kimyada en iyi geliştiren şey deneme çözümü izlemek izlerken durdurup önce kendin çöz sonra hocadan dinle. Çok çok faydasını görürsün.

Aslında bu söylediğimi tüm tyt/ayt fen ve sosyal için yapabilirsin.

@Fearless0600 peki genel bir konuları tekrar etmek için şu video nasıldır?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Vakit konusunda sıkıntım yok iki haftada soru bankasıyla bile bitirebilirim, konuları cidden unutmaya başladım yoğunluktan dolayı.

Türkçe full.
Sosyal 18D 2Y.
Matematik 26D 1Y.
Fen 17D 3Y.

Toplam: 99,5 net.
Deneme zordu, gayet başarılı hocam. Elinize sağlık. Umarım her şey gönlünüzce olur kariyerinizde şimdiden.

@Fearless0600 peki genel bir konuları tekrar etmek için şu video nasıldır?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Vakit konusunda sıkıntım yok iki haftada soru bankasıyla bile bitirebilirim, konuları cidden unutmaya başladım yoğunluktan dolayı.

Kimya derslerim kanalının 11 videoluk serisi vardı ona bakabilirsin ben hiç görkem şahin dinlemedim nasıl olduğunu bilmiyorum. Ama bu tekrar videolarına çok takılma derim çünkü deneme çözümü izlemek ve soru üzerinde konu tekrarı yapmak daha kalıcı oluyor özellikle bir soruyla tüm konuyu özetleyen kanallar var. Biyolojide biyorum kimyada kimyadersim İbrahim culun, fizikte fizikevim bu kanallardan faydalan gerçekten fenin çok iyi seviyeye gelir ve hiç unutmazsın ama her gün veya günaşırı izlemen lazım mesela bugün fizik-biyor izle yarın fizik-kimya öyle öyle sürekli deneme çözümü izle zaten bir süreden sonra sorular hep tekrarlıyor birbirini alışıyorsun gözünle çözüyosun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı