3D TYT fonksiyon sorularında zorlanmak

Promos

Hectopat
Arkadaşlar 10.sınıftayım 3D'nin pkobu zor gelmemişti ama fonksiyona geçtiğimde bayağı zorlandım. 20 soruda 6 7 boşum çıkıyor ne yapabilirim? Video çözümü izliyorum ama onda da tam anlamıyorum. Konu anlatımı için de bir kanala ihtiyacım var galiba önerilerinize açığım.

Arkadaşlar 10.sınıftayım 3D'nin pkobu zor gelmemişti ama fonksiyona geçtiğimde bayağı zorlandım. 20 soruda 6 7 boşum çıkıyor ne yapabilirim? Video çözümü izliyorum ama onda da tam anlamıyorum. Konu anlatımı için de bir kanala ihtiyacım var galiba önerilerinize açığım.

Bu arada denemelerdeki matematik full ya da fulle yakın geliyor.

Son düzenleme:

Ben de 10. sınıfım 3D TYT var bende fakat şu an 10. sınıf endemik ve orijinal çözüyorum matematikten. Fonskiyon bana pek zor gelmiyor hatta Pkbo'dan çok daha kolay konu bence ama yine de zorlanmanız gayet normal. Bu arada siz ne denemeleri çözüyorsunuz? Dershane falan mı yapıyor?

Ben de 10. sınıfım 3D TYT var bende fakat şu an 10. sınıf endemik ve orijinal çözüyorum matematikten. Fonskiyon bana pek zor gelmiyor hatta Pkbo'dan çok daha kolay konu bence ama yine de zorlanmanız gayet normal. Bu arada siz ne denemeleri çözüyorsunuz? Dershane falan mı yapıyor?

Okul yapıyor kazanım değerlendirme adı altında.

Ben de bir 10. sınıf öğrencisiyim. Bendeki kitap 2024 basım ona göre kendi görüş ve tavsiyelerimi bildireceğim. Bence fonksiyon açısından kitabın sadece turuncu testi ve bazı grafik soruları zordu. Ben 10. sınıf kaynağı olarak Acil+Orijinal ODF'lerini kullanıyorum. Şu anda polinomlarda bölme konusundayım. Acilin fonksiyonu kolay-ortaydı. Orijinal ODF lerininki orta-zor gibi geldi. Ama odfler gerçekten her türde soruyu barındırıyor. Şahsen çok beğendim. Normal orijinal 10.sınıf soru bankası nasıl bilmiyorum ama mümkünse bir şekilde 10.sınıf için Orijinal ODFler kesinlikle çözülmeli. Ben yine de fonksiyonlar AYT konularının çoğunun temeli fonksiyonlar olduğu için Apoteminin Fonksiyon Fasikülünü aldım. 1. dönem 2. yazılılardan sonra başlayıp 1-2 haftada azar azar çözüp bitirmeyi planlıyorum. Belki sen de öyle yapabilirsin.
Video olarak Eyüp Boncuk izliyorum eğer anlamazsam bir de tunç kurttan izleyip soru çözümü izliyorum.

Ben de bir 10. sınıf öğrencisiyim. Bendeki kitap 2024 basım ona göre kendi görüş ve tavsiyelerimi bildireceğim. Bence fonksiyon açısından kitabın sadece turuncu testi ve bazı grafik soruları zordu. Ben 10. sınıf kaynağı olarak acil+orijinal Odf'lerini kullanıyorum. Şu anda polinomlarda bölme konusundayım. Acilin fonksiyonu kolay-ortaydı. Orijinal odf lerininki orta-zor gibi geldi. Ama odfler gerçekten her türde soruyu barındırıyor. Şahsen çok beğendim. Normal orijinal 10.sınıf soru bankası nasıl bilmiyorum ama mümkünse bir şekilde 10.sınıf için orijinal odfler kesinlikle çözülmeli. Ben yine de fonksiyonlar AYT konularının çoğunun temeli fonksiyonlar olduğu için apoteminin fonksiyon fasikülünü aldım. 1. dönem 2. yazılılardan sonra başlayıp 1-2 haftada azar azar çözüp bitirmeyi planlıyorum. Belki sen de öyle yapabilirsin.
Video olarak Eyüp boncuk izliyorum eğer anlamazsam bir de tunç kurttan izleyip soru çözümü izliyorum.

Bende Eyüp b izliyorum soru çözümü izledikçe soruları çözme kabiliyetim gelişiyor fasikül olarak eis kullanıyorum apotemi fonk fasikülü belki olabilir ama hoca ucgenleri bitirmemizi istedi onun için de fasikül ihtiyacım var ayrıca orijinal galiba bana biraz ağır gelir.

Geri
Yukarı