3D yazıcı almak mantıklı mı?

ELEGOO neptune 4 modelini de önerdiler ikinci elden alırsın ucuza diyorlar bu markada bir sorun var mı?

Şu zamanda Bambu Lab dışında yazıcı tercih etme, satış sonrası destek ve kullanım kolaylığı konusunda bir numara, hobi amaçlı kullanılabilir bambu yazıcılarda kronik sorun yaşamazsın fakat satış amaçlı giriceksen hiç girme çünkü o devir yaklaşık 1.5 yıl önce tamamen bitti. Ayrıca önerenler çıkacakdır Creality cihazlara bulaşma.

Elas3D gibi kaliteli markalar ortalama 500TL, en son rhinolab deneyimlemek için 2kg sipariş ettim memnun kaldım kilosu 400TL. Tabla yapıştırıcısı arıyorsan dr. Mat denemelisin pişman etmez, nozzle olarak ucuza kaçma cht al.

ELEGOO neptune 4 modelini de önerdiler ikinci elden alırsın ucuza diyorlar bu markada bir sorun var mı?

Zamanında kullandım, hotend vadedilen hızlara uzaktan yakından yetişemiyor, Firmware konusunda bolca sorun yaşayan mevcut, Z eksen tasarımını sevmedim kastırma ve kayış bolluğu yapıyor ama fiyatını hak eder, Creality cihazlardan iyidir.

Çok rahat 25'ten fazla baskı alınabilir fakat önemli olan satış konusu, dediğim gibi 3D baskı sektörü 1.5 yıl önce tamamen bitti sayılır çünkü yazıcı fiyatları çok ucuzladı herkes hobi amaçlı 3D yazıcı satın alıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…