Ücretli 3D Yazıcı Baskı Hizmeti

Çıkmadı hocam kullanıcı adı iletebilir misin

@hamzaensarsaglam

t.me/hamzaensarsaglam

7 yeni renk eklenmiştir:

1732212928025.png

1732212899973.png

1732212942887.png

1732212968934.png

Ayrıca Esun mat PLA (katman izini daha iyi gizler ve mattır)

1732213030148.png

Ve zor bulunan Esun çift renkli ipek PLA eklenmiştir (parlak ve ışığa göre iki renk arası geçiş yapıyor)

1732213061704.png

Ekleme: Bambulab P1P'ye geçmiş bulunmaktayım, artık baskılar daha kaliteli!

Son düzenleme:
@Hamzaensarsaglam

t.me/hamzaensarsaglam

7 yeni renk eklenmiştir:

Eki Görüntüle 2357040

Eki Görüntüle 2357039

Eki Görüntüle 2357042

Eki Görüntüle 2357044

Ayrıca Esun mat PLA (katman izini daha iyi gizler ve mattır)

Eki Görüntüle 2357045

Ve zor bulunan Esun çift renkli ipek PLA eklenmiştir (parlak ve ışığa göre iki renk arası geçiş yapıyor)

Eki Görüntüle 2357046

Ekleme: Bambu Lab P1P'ye geçmiş bulunmaktayım, artık baskılar daha kaliteli!

Hocam tg üzerinden yazdım müsait olduğunuzda bakarsanız sevinirim.

Merhaba
Renkleri canlı gerçekçi ve anlaşılır orijinal ürün gibi 5 yıldızlı Galatasaray logolu anahtarlık yapabilir misin NFC çipli anahtarlık için?

Tanesi ne kadar olur veya şöyle diyeyim mesela 5 tanesi şu kadar 10 veya 20 tanesi şu kadar şeklinde fiyat verir misin?
Apartman kapılarını açmak için kullandığımız NFC çipini içine koyulabilir şekilde.

Güzel sonuçlar alırsak yoğun talep gelme ihtimali çok yüksek yani sosyal medyadan paylaşırım benim gibi Galatasaray'lı taraftarlar almak isteyecektir.

Örnek olarak aşağıda paylaştığım görseldeki NFC ki anahtarlıkların içi açılıyor yani çipin boyutunu ve kalınlığını göstermeye çalıştım.

Bundan biraz daha büyük olabilir yani kendini belli etsin dikkat çeksin isterim. 5 yıldız ve logo ürünü tamamını kapsayabilir. Yani ürün büyük logo resimdeki gibi küçük olmasın.

Bu arada bende Ankara dayım. Daha kolay direkt iletişime geçmek istiyorum sizinle mümkünse. İletişim bilgisi verir misin

Teşekkürler.

IMG_2446.jpeg IMG_2445.jpeg IMG_2444.jpeg IMG_2443.jpeg

Son düzenleme:
Merhaba
Renkleri canlı gerçekçi ve anlaşılır orijinal ürün gibi 5 yıldızlı Galatasaray logolu anahtarlık yapabilir misin NFC çipli anahtarlık için?

Tanesi ne kadar olur veya şöyle diyeyim mesela 5 tanesi şu kadar 10 veya 20 tanesi şu kadar şeklinde fiyat verir misin?
Apartman kapılarını açmak için kullandığımız NFC çipini içine koyulabilir şekilde.

Güzel sonuçlar alırsak yoğun talep gelme ihtimali çok yüksek yani sosyal medyadan paylaşırım benim gibi Galatasaray'lı taraftarlar almak isteyecektir.

Örnek olarak aşağıda paylaştığım görseldeki NFC ki anahtarlıkların içi açılıyor yani çipin boyutunu ve kalınlığını göstermeye çalıştım.

Bundan biraz daha büyük olabilir yani kendini belli etsin dikkat çeksin isterim. 5 yıldız ve logo ürünü tamamını kapsayabilir. Yani ürün büyük logo resimdeki gibi küçük olmasın.

Bu arada bende Ankara dayım. Daha kolay direkt iletişime geçmek istiyorum sizinle mümkünse. İletişim bilgisi verir misin

Teşekkürler.

Eki Görüntüle 2573785Eki Görüntüle 2573786Eki Görüntüle 2573787Eki Görüntüle 2573788

Renkli baskılar alamıyorum maalesef. Boyama yeteneğim de o kadar gelişmiş değil.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı