3D yazıcı önerisi

A1 combo ile p1s arasında çok fazla fark var mı aralarında ortalama 1.5k fiyat farkı var.

A1 combo ile p1s arasında çok fazla fark var mı aralarında ortalama 1.5k fiyat farkı var.

Corexy tipi bir yazıcı olduğu için p1s daha rijit ve sağlam. Bambu Lab A1 10.000m/s ivmelenmesi var p1s de bu 20.000m/s yani daha hızlı. Yarı kapalı kasa yapısı var, istersen üstünü bir şeyle kapatıp asa veya ABS gibi filamentleri de rahatça basarsın. Bence aradaki farka değer. Ama tabiiki renkli baskı alamazsın. Tek sorun bu.

Son düzenleme:
Ben AMS sistemini pek işlevsel bulmuyorum. Hem baskı süresini aşırı uzatıyor hem de aşırı filament israfı yapıyor. Onun yerine 10 dakika figürü veya her hangi bir ürünü boyamak çok daha kolay olur. Dolayısıyla ben P1S almanızı tavsiye ederim.

Bu dediğinize katılıyorum. Ciddi oranda filament israf oluyor gerçekten de. Ams sistemi yerine kompresör + airbrush alınsa daha mantıklı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…