Akhosef
Decapat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- Anakart: MSI B550 GAMİNG EDGE WIFI
İşlemci: AMD Ryzen 7 5700X
Ekran Kartı: MSI RTX4060 GamingX 8GB
RAM: Gskill Trident Z 3200MHz Cl16 32gb (16GBx2)
Soğutucu: MSI MAG Coreliquid 360R
PSU: Cooler Master MWE 750 Gold V2 Full Modular
Kasa: MSI MPG 100
Depolama: 1.SSD: Samsung 970 Evo 500GB / 2.Hard Disk Toshiba PC P300 2TB
İlk 3D yazıcımı almaya karar verdim. İlk başta genel küçük şeyleri PLA ile basmak için alıyorum ama biraz öğrendikten sonra ABS ve diğer daha güçlü filamentlerle kask gibi parçalı karakter figürleri gibi şeyleri basmak istiyorum. Bambu Lab'in 2 yazıcısı arasında kaldım:
Biri klasik her yerde önerilen Bambu Lab A1: Bambu Lab A1 3D Printer Bambu Lab Bambu Lab 0
Diğeri bir tık daha üstü gibi gördüğüm ileri seviyede daha çok işime yarayacak gibi duran Bambu Lab P1S: Bambu Lab P1S 3D Printer Bambu Lab Bambu Lab
Cihazı koyabileceğim bir boş odam var ama oda da çok sık olarak cam açık oluyor.
Aradaki fiyat farkı için değer mi P1S almak? Kendimi biraz sıkıştırmış oluyorum onu alırsam. Yazıcının yanında ne almam gerekiyor ek olarak?
Filament olarak neler önerirsiniz onları da öğrenmek isterim. Porima filamentler uygun gibime geldi.
Biri klasik her yerde önerilen Bambu Lab A1: Bambu Lab A1 3D Printer Bambu Lab Bambu Lab 0
Diğeri bir tık daha üstü gibi gördüğüm ileri seviyede daha çok işime yarayacak gibi duran Bambu Lab P1S: Bambu Lab P1S 3D Printer Bambu Lab Bambu Lab
Cihazı koyabileceğim bir boş odam var ama oda da çok sık olarak cam açık oluyor.
Aradaki fiyat farkı için değer mi P1S almak? Kendimi biraz sıkıştırmış oluyorum onu alırsam. Yazıcının yanında ne almam gerekiyor ek olarak?
Filament olarak neler önerirsiniz onları da öğrenmek isterim. Porima filamentler uygun gibime geldi.