3D yazıcıda tasarım yapmak

hayta kardeş

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i5 12500h
ddr5 8*2
rtx4050
Selam Sosyaller nasılsınız? İyisinizdir inşallah.
Sorunuma gelirsek yakında babamın doğum günü bende ona 3B bir yazıcıda tasarımını yapıp vereceğim bir hediye düşünüyorum 1/14 ölçekte.
Vereceğim hediye bir kamyon 2521 Mercedes-Benz 2000 model kamyon hakkında görsel bırakacağım aşağıya yardımcı olma şansınız var mı kamyonu tasarlama konusunda gerçekçi olmasını istiyorum kendim az çok Solid'i yükleyip deneyeceğim şimdi ama profesyonel değilim.

Mercedes - Benz Axor 2521 Fiyatları ve İlanları

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam Sosyaller nasılsınız? İyisinizdir inşallah.
Sorunuma gelirsek yakında babamın doğum günü bende ona 3B bir yazıcıda tasarımını yapıp vereceğim bir hediye düşünüyorum 1/14 ölçekte.
Vereceğim hediye bir kamyon 2521 Mercedes-Benz 2000 model kamyon hakkında görsel bırakacağım aşağıya yardımcı olma şansınız var mı kamyonu tasarlama konusunda gerçekçi olmasını istiyorum kendim az çok Solid'i yükleyip deneyeceğim şimdi ama profesyonel değilim.

Mercedes - Benz Axor 2521 Fiyatları ve İlanları
aynısı değil ama internette en çok bu benziyor aradığınız modele

Aynısı değil ama internette en çok bu benziyor aradığınız modele.

Hocam vallaha çok teşekkür edeirm ben bunları bilmiyorum bile 3D kütüphanesi olan başka siteler neler var.

Bir de uygulama olarak Solid harici başka daha kolay bir program var mı?

Hocam böyle bir şey buldum bunu çevirilebilir mi?

bana sadece kupa kısmı önemli gerisini el işi ile bi şekilde hallederim kupa iç tasarımıda önemsiz

Son düzenleme:
Hocam blenderda yapilmis daha fazla model vardir. Blender kullanmayi biliyorsanız yakın bir model indirip editlemenizi öneririm

Geri
Yukarı