3'e bölünen Ethernet kablosunun sadece biri çalışıyor

sinOpro1

Hectopat
Daha fazla  
Ethernet kablom 15 ya da 20M falandi bir elektrikcide 1 metre 1.5 metre ve geri kalani olarak 3'e boldurdum ve uç taktırdım şimdi evde hepsini taktım modemden PS5 TV(TCL65C755) ve PC'ye bagladim sadece tvdeki calisiyor oda 95 hız verdi Max internetim 500Mbps. Sorun ne PC ve PS5'teki Ethernet kablolari calismadi neden, ne yapmam lazim?

Arkadaşlar ek olarak TV Ethernet'siz 300Mbps hız veriyor. Ben bu işten ne anladım?

Ethernet kablosunu elektrikçide böldürmek vs çok sağlıklı olmaz, onun yerine

amazon.com.tr/dp/B07VC41CXJ?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title

Bunun gibi bir cihaz alırsan daha sağlıklı sonuç alırsın, muhtemelen elektrikçi yanlış bağladı veya Ethernet bölmek sağlıklı sonuç vermiyor.
Böyle daha eşit sonuç alırsın bunu ofise aldım kullanıyoruz ve gayet iyi çalışıyor.

ayrıca kablonun kalitesinden dolayı ve bölünmesinden dolayıda hız düşüşü yaşayabilirsin.

RJ45 jakları düzgün çakılmamış olabilir. Eğer 8 pinin tamamı da düzgün iletim sağlamazsa kablodan tam hız alamazsınız. 1 pin bile eksik olursa bağlantı 4 pin olarak 100 Mbps bant genişliği ile sağlanır. Eksik olan pin sayısı fazla ise hiç bağlantı sağlanmayabiliyor. Elektrikçi ile tekrar görüşün.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı