gamecover Centipat Katılım 11 Aralık 2021 Mesajlar 2.608 Makaleler 4 Çözümler 23 21 Aralık 2021 #31 BlackMaster dedi: Çok teşekkür ederim nazik olduğunuz için keşke herkes sizin gibi olsa Anlıyorum teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Bir şey değil. Hem herkes son model donanımlarla doğmadı.
BlackMaster dedi: Çok teşekkür ederim nazik olduğunuz için keşke herkes sizin gibi olsa Anlıyorum teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Bir şey değil. Hem herkes son model donanımlarla doğmadı.
I iCmqwResmii Hectopat Katılım 8 Kasım 2021 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2021 #32 BlackMaster dedi: Şu an Windows 10 yüklü ve donma kasma görmüyorum raad bir şekilde idare ediyorum. doğrudur. Genişletmek için tıkla... Sisteminiz için en ideal işletim sistemi Windows 8.1 Pro bir an önce geçmenizi tavsiye ederim.
BlackMaster dedi: Şu an Windows 10 yüklü ve donma kasma görmüyorum raad bir şekilde idare ediyorum. doğrudur. Genişletmek için tıkla... Sisteminiz için en ideal işletim sistemi Windows 8.1 Pro bir an önce geçmenizi tavsiye ederim.
gamecover Centipat Katılım 11 Aralık 2021 Mesajlar 2.608 Makaleler 4 Çözümler 23 22 Aralık 2021 #33 iCmqwResmii dedi: Sisteminiz için en ideal işletim sistemi Windows 8.1 Pro bir an önce geçmenizi tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... @BlackMaster, aynı şekilde Windows 8.1 Pro deneyebilirsin. Gayet iyi çalışıyor. Varsayılan tema böyle. Windows 10'dan geçtim ve gecikmeler bitti. Bilgisayar daha hızlı açılıyor, RAM kullanımı daha düşük.
iCmqwResmii dedi: Sisteminiz için en ideal işletim sistemi Windows 8.1 Pro bir an önce geçmenizi tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... @BlackMaster, aynı şekilde Windows 8.1 Pro deneyebilirsin. Gayet iyi çalışıyor. Varsayılan tema böyle. Windows 10'dan geçtim ve gecikmeler bitti. Bilgisayar daha hızlı açılıyor, RAM kullanımı daha düşük.