Çözüldü 3GB RAM olan laptopa 6 GB RAM veya 8 GB RAM takılır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Merhaba, ben 3 GB RAM laptopun pilini ve RAM'ini değiştirmek istiyorum ama bir şey olur mu diye korkuyorum. Windows 7 3 GB RAM Intel Pentium 2.16GHz. Bu arada TPM2.0 yok yani anakart eski Toshiba Satellite i300. Yardım edin 😵‍💫😵‍💫😵‍💫

Son düzenleyen: Moderatör:
Laptoplara bilgisayarlarda olduğu gibi farklı kart takmak kolay değil diye biliyorum çünkü bu kartlar sistem özelinde üretiliyor yani bir Laptop'ın kartı diğerine uymayabiliyor. Masaüstü bilgisayarlardaki gibi standart bir kart sistemi yok. Ryzen 4 takılabileceğini sanmıyorum çünkü bilgisarınızın soketi AMD uyumlu değil. Intel tip P soket sisteminiz.

Laptoplara bilgisayarlarda olduğu gibi farklı kart takmak kolay değil diye biliyorum çünkü bu kartlar sistem özelinde üretiliyor yani bir Laptop'ın kartı diğerine uymayabiliyor. Masaüstü bilgisayarlardaki gibi standart bir kart sistemi yok. Ryzen 4 takılabileceğini sanmıyorum çünkü bilgisarınızın soketi AMD uyumlu değil. Intel soket sisteminiz.

Yeni laptop alsam daha ucuz olur değil mi?

Laptoplara bilgisayarlarda olduğu gibi farklı kart takmak kolay değil diye biliyorum çünkü bu kartlar sistem özelinde üretiliyor yani bir Laptop'ın kartı diğerine uymayabiliyor. Masaüstü bilgisayarlardaki gibi standart bir kart sistemi yok. Ryzen 4 takılabileceğini sanmıyorum çünkü bilgisarınızın soketi AMD uyumlu değil. Intel tip p soket sisteminiz.

Peki Windows 10 kaldırır mı yoksa Windows 7 iyi mi 4 GB RAM taksam?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni laptop alsam daha ucuz olur değil mi?

Peki Windows 10 kaldırır mı yoksa Windows 7 iyi mi 4 GB RAM taksam?

Kaldırır fakat acayip kasar. LTSC sürümlere ya da hafif Linux distrolarına yönelebilirsiniz.

Windows 10 kaldırır yükseltme sonrası sisteminiz Core 2 Duo T8100 ve 4GB ile kullanıyorum Windows 10 Pro'yu kafi bir şekilde çalışıyor ancak sizin LTSC 2019 kurmanızı tavsiye ederim Windows 10 desteği bitiyor çünkü yakında. Ancak SSD varsa onun üzerine kurmanız gerekli yoksa bekler durursunuz Windows 10 ile.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı