3X - 4X 140mm fan yuvası olan kasa tavsiyesi

ohga

Kilopat
Daha fazla  
3X - 4X 140Mm'lik fan yuvası olan kasa arıyorum. 700-800 TL sınırım var. Deep Cool Matrexx 55 Mesh ve Deep Cool Matrexx 55 buldum. Başka önerisi olan var mı? Elimde çok güzel 140Mm'lik 4 tane fan var ve 240Mm'lik sıvı soğutma radyatörüm. Onu da kullanacağım. RGB vs. ilgimi çekmiyor. Olsa da olur olmasa da.

Son düzenleyen: Moderatör:
588 TL indirimde şu anda.
Ön tarafa 3 tane takılabiliyor ama o zaman da kendi üzerindeki 2 tane 20 cm fan boşa çıkıyor.

588 TL indirimde şu anda.
Ön tarafa 3 tane takılabiliyor ama o zaman da kendi üzerindeki 2 tane 20 cm fan boşa çıkıyor.
Deep Cool Matrexx 55 ile Aerocool Airhawk Duo arasında hangisini seçerdiniz? şahsi düşünceniz olarak?

Hangisi işinizi daha çok görürse ve hangisini beğenirseniz o. Ben Air hawk Duo'yu beğeniyorum şu anda da indirimde ama sizin harici fan takma olaylarınız falan var o yüzden bir şey diyemiyorum.
Elinizdeki fanları satıp bütçenizi yükseltip fan desteğine takılmadan kendi beğendiğiniz başka bir modeli de alabilirsiniz.

Hangisi işinizi daha çok görürse ve hangisini beğenirseniz o. Ben Air hawk Duo'yu beğeniyorum şu anda da indirimde ama sizin harici fan takma olaylarınız falan var o yüzden bir şey diyemiyorum.
Elinizdeki fanları satıp bütçenizi yükseltip fan desteğine takılmadan kendi beğendiğiniz başka bir modeli de alabilirsiniz.
CORSAIR Air Serisi AF140 4 tane fanım var tahminen üzerindeki fanlardan daha iyidir benim fanlarım ama işte şunu ayırt edemiyorum arasındaki farklar neler galiba Deep Cool Matrexx 55 e 240mm lik radyatör ümü taktıktan sonra bir tane daha üste 140mm lik fanımı takabilicem? doğrumuyum?

Corsair Air Serisi AF140 4 tane fanım var tahminen üzerindeki fanlardan daha iyidir benim fanlarım ama işte şunu ayırt edemiyorum arasındaki farklar neler galiba Deep Cool Matrexx 55'e 240mmlik radyatör ümü taktıktan sonra bir tane daha üste 140mmlik fanımı takabilicem? Doğru muyum?

Sitesinde üst tarafın maximum 280 mm desteklediği yazmış yani 240 radyatör takınca yanına başka fan takılmaz artık.

Sitesinde üst tarafın maximum 280 mm desteklediği yazmış yani 240 radyatör takınca yanına başka fan takılmaz artık.
öyle ise arasındaki farklar malzeme kalitesine düşüyor birde yan ürünler sanırsam? bildiğinizi sanıyorum hangisinin malzeme kalitesi daha iyidir?

edit: biraz arsızlaşıcam ama bütçeyi 1-2 tık arttırırsam nerelerde arama yapabilirim sizi dahada yormayayım.

Son düzenleme:
Deep cool kasayı ilk kez gördüm. Airhawk duo kendi fiyat bandında ilk sıralarda. Bütçe artarsa bu kasa hem malzeme kalitesi hem tasarım hem de hava akışı olarak en iyi kasalardan birisi;

4 tane 140mm fan da destekliyormuş kendi sitesinde yazdığına göre.

1628029406479.png

Ön ve üst tarafı haricinde iç tarafta sıvı soğutma takabileceğiniz harici bir alan daha var.

Deep cool kasayı ilk kez gördüm. Airhawk duo kendi fiyat bandında ilk sıralarda. Bütçe artarsa bu kasa hem malzeme kalitesi hem tasarım hem de hava akışı olarak en iyi kasalardan birisi;

4 tane 140mm fan da destekliyormuş kendi sitesinde yazdığına göre.

Eki Görüntüle 1127340
Ön ve üst tarafı haricinde iç tarafta sıvı soğutma takabileceğiniz harici bir alan daha var.
fiyat aşırı zıplamış :D 900-1000 tl olsa kesinlikle alırdım ama işte indirim vs beklicem artık :D

teşekkür ederim yardımın ve ilgin için.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı