Eneswqe Picopat Katılım 9 Şubat 2025 Mesajlar 108 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 12:31 #11 muratscd dedi: Boyutu nasıl istiyorsunuz hocam? Genişletmek için tıkla... küçük dedi%80 den aşağı olsun hocam w75 istiyordu tavsiye etmedim ama
muratscd dedi: Boyutu nasıl istiyorsunuz hocam? Genişletmek için tıkla... küçük dedi%80 den aşağı olsun hocam w75 istiyordu tavsiye etmedim ama
muratscd Hectopat İndirim Avcısı Ekipman Ustası Dizüstü Cerrahı Katılım 19 Ağustos 2023 Mesajlar 6.656 Çözümler 26 Yer Florida Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 5 A515-58-50LB/Playstation 5 Slim Digital Cinsiyet Erkek Dün 12:39 #12 Eneswqe dedi: Küçük dedi%80'den aşağı olsun hocam W75 istiyordu tavsiye etmedim ama. Genişletmek için tıkla... Manyetik: MCHOSE Jet 75 E-sport White Topographic Klavye Olağanüstü 0,01 mm hassasiyete sahip JET75, her tuş vuruşunun kusursuz bir duyarlılıkla yakalanmasını sağlar www.gaming.gen.tr Mekanik: MCHOSE X75 %75 RGB Kablosuz Hotswap Navy Blue Mekanik Gaming Klavye (MC-X75-2A) MCHOSE X75, %75 düzeni ve 82 tuşlu aerodinamik tasarımıyla kompakt bir verimlilik modelidir. www.gaming.gen.tr AKKO 5075B Plus Air RGB Kablosuz Hotswap Mac Uyumlu Mekanik Gaming Klavye 5075B Plus Air, modern tasarımı gelişmiş işlevsellikle birleştiren mekanik bir klavyedir. www.gaming.gen.tr
Eneswqe dedi: Küçük dedi%80'den aşağı olsun hocam W75 istiyordu tavsiye etmedim ama. Genişletmek için tıkla... Manyetik: MCHOSE Jet 75 E-sport White Topographic Klavye Olağanüstü 0,01 mm hassasiyete sahip JET75, her tuş vuruşunun kusursuz bir duyarlılıkla yakalanmasını sağlar www.gaming.gen.tr Mekanik: MCHOSE X75 %75 RGB Kablosuz Hotswap Navy Blue Mekanik Gaming Klavye (MC-X75-2A) MCHOSE X75, %75 düzeni ve 82 tuşlu aerodinamik tasarımıyla kompakt bir verimlilik modelidir. www.gaming.gen.tr AKKO 5075B Plus Air RGB Kablosuz Hotswap Mac Uyumlu Mekanik Gaming Klavye 5075B Plus Air, modern tasarımı gelişmiş işlevsellikle birleştiren mekanik bir klavyedir. www.gaming.gen.tr