4.000 - 5.000 TL arasında monitör önerisi

Kemal1881

Decapat
Daha fazla  
İtopya'da birkaç monitor gordum ama monitorden pek anladigim soylenemez. RTX3060 R5 5600 kullanıyorum. FPS ve hikayeli oyun da oynamaya severim.

İtopya'da birkaç monitor gordum ama monitorden pek anladigim soylenemez. RTX3060 R5 5600 kullanıyorum. FPS ve hikayeli oyun da oynamaya severim.

Hoparlör lazımsa 144 Hz yeterli ise VP249QGR öneririm sabahtan beri kullanıyorum 10 numara monitör kupon mupon daha da ucuza getirebilirsin tabii hoparlör istiyorsan istemiyorsan bu bütçede daha iyileri vardır büyük ihtimalle.

Hocam isterseniz 27' de önerebilirim.

Işık sızması var diye duydum.

Bende bunu almayı düşünüyorum ama internetten sipariş vereceğimi için tedirginim. Ölü piksel kırık ekran gibi sorunlardan dolayı.

Sorun olmaz ilk 14 gün koşulsuz iade hakkınız var.

Birkaç değerlendirme okudum satıcı iade kabul etmeyip uğraştırdığı kişiler olmuş. Kutusu açılmış olduğu için vesaire vesaire ama bu fiyata görede monitör bana güzel geldi. Umarım bir sıkıntı olmaz.

Işık sızması var diye duydum.

Bende bunu almayı düşünüyorum ama internetten sipariş vereceğimi için tedirginim. Ölü piksel kırık ekran gibi sorunlardan dolayı.

Şu an kullanıyorum karanlıkta siyah ekran açık baktım bendeki modelde herhangi bir sorun yok tabii bu diğer modellerdede olmayacağı anlamına gelmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…