İtopya'da birkaç monitor gordum ama monitorden pek anladigim soylenemez. RTX3060 R5 5600 kullanıyorum. FPS ve hikayeli oyun da oynamaya severim.
Hocam isterseniz 27' de önerebilirim.İtopya'da birkaç monitor gordum ama monitorden pek anladigim soylenemez. RTX3060 R5 5600 kullanıyorum. FPS ve hikayeli oyun da oynamaya severim.
Hoparlör lazımsa 144 Hz yeterli ise VP249QGR öneririm sabahtan beri kullanıyorum 10 numara monitör kupon mupon daha da ucuza getirebilirsin tabii hoparlör istiyorsan istemiyorsan bu bütçede daha iyileri vardır büyük ihtimalle.
Hocam isterseniz 27'de önerebilirim.
![]()
MSI G244F E2 23.8″ 180Hz 1Ms FHD IPS Freesync Premium Gaming (Oyuncu) Monitör - Fiyatı, Yorumları
MSI G244F E2 23.8″ 180Hz 1Ms FHD IPS Freesync Premium Gaming (Oyuncu) Monitör yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Sorun olmaz ilk 14 gün koşulsuz iade hakkınız var.Bende bunu almayı düşünüyorum ama internetten sipariş vereceğimi için tedirginim. Ölü piksel kırık ekran gibi sorunlardan dolayı.
Sorun olmaz ilk 14 gün koşulsuz iade hakkınız var.
Işık sızması var diye duydum.
Bende bunu almayı düşünüyorum ama internetten sipariş vereceğimi için tedirginim. Ölü piksel kırık ekran gibi sorunlardan dolayı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.