kxy Hectopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Aralık 2024 Mesajlar 16.897 Makaleler 4 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2025 #11 bysemih58 dedi: Kronik sorunu olmayan uzun yıllar götürecek model tavsiye edermisiniz ben günlük işlerde kullanacağım aynı bütçeye sahibim Genişletmek için tıkla... Onerdigim 2 modelden butcene uyani al gec, ikiside kendi fiyat bantlarinin en iyileri.
bysemih58 dedi: Kronik sorunu olmayan uzun yıllar götürecek model tavsiye edermisiniz ben günlük işlerde kullanacağım aynı bütçeye sahibim Genişletmek için tıkla... Onerdigim 2 modelden butcene uyani al gec, ikiside kendi fiyat bantlarinin en iyileri.
B bysemih58 Hectopat Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 147 16 Ağustos 2025 #12 bysemih58 dedi: Kronik sorunu olmayan uzun yıllar götürecek model tavsiye edermisiniz ben günlük işlerde kullanacağım aynı bütçeye sahibim Genişletmek için tıkla... Bu iki modeli herkes öneriyor ama iyi diyende çok kötü diyende çok kararsız kaldım
bysemih58 dedi: Kronik sorunu olmayan uzun yıllar götürecek model tavsiye edermisiniz ben günlük işlerde kullanacağım aynı bütçeye sahibim Genişletmek için tıkla... Bu iki modeli herkes öneriyor ama iyi diyende çok kötü diyende çok kararsız kaldım
Mai_Sakurajima Hectopat Ekipman Ustası Katılım 16 Aralık 2022 Mesajlar 2.327 Çözümler 3 16 Ağustos 2025 #13 bysemih58 dedi: Bu iki modeli herkes öneriyor ama iyi diyende çok kötü diyende çok kararsız kaldım Genişletmek için tıkla... Kim kötü diyor?
bysemih58 dedi: Bu iki modeli herkes öneriyor ama iyi diyende çok kötü diyende çok kararsız kaldım Genişletmek için tıkla... Kim kötü diyor?