4.000-5.000 TL'ye sıvı soğutucu önerisi

Daha fazla  
R5 7500F işlemci kullanıyorum stok oldugu icin 95 dereceleri falan görebiliyor oyunlarda bende Max 75 dereceye çıkacak şekilde ayarladım. Tabii ki performans da düşüyor eğer yüksek sistemli bir oyun oynuyorsam 75 dereceye gelince frekanstan düşüp sıcaklığı düşürüyor. Bu yüzden sıvı soğutma almayı düşünüyorum. Anakartın sıvı soğutmayla alakası var mı bilmiyorum ama anakartım Micro ATX ona göre uyumlu 4-5 bin TL arası sıvı soğutma arıyorum.

Bu sığar.

Bu sığar.

Ben Vatan Bilgisayar'dan alacağım da parçayı sorun olduğunda direk götürüp değiştirme veya onarım gibi şeylerden dolayı oradan hangi markayı almamı önerirsiniz?

R5 7500F işlemci kullanıyorum stok oldugu icin 95 dereceleri falan görebiliyor oyunlarda bende Max 75 dereceye çıkacak şekilde ayarladım. Tabii ki performans da düşüyor eğer yüksek sistemli bir oyun oynuyorsam 75 dereceye gelince frekanstan düşüp sıcaklığı düşürüyor. Bu yüzden sıvı soğutma almayı düşünüyorum. Anakartın sıvı soğutmayla alakası var mı bilmiyorum ama anakartım Micro ATX ona göre uyumlu 4-5 bin TL arası sıvı soğutma arıyorum.
Frost commander alın kasanıza sığıyorsa. 1800 lira

Normalde phantom spirit de öneririm
1500 TL ama toplamda 900 TL'de geri ödeme alabilirsiniz.

Almadan önce parolapara üyeliği ve iyzico üyeliği açın.
İyzico'dan yeni müşteri kampanyasına katılın.
Ödemeyi yaparken iyzico ile ödey, seçip parolapara sanal kart numarasını girin.

Parolapara ilk sipariş : 400 TL
İyzico ilk sipariş: 500 TL

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı