Ç Çağan Ali Centipat Katılım 31 Ocak 2024 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2025 #1 Kablosuz mekanik Gaming klavye öneri bütçe 4000-8000. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Nisan 2025
Yuiis Decipat Ekipman Ustası Katılım 30 Kasım 2023 Mesajlar 3.111 Makaleler 1 Çözümler 5 27 Nisan 2025 #2 Mağaza sayfası - bütün ürünler burada ASUS, Galax, Msi, Logitech, Razer , dell ve benzeri bir çok markanın gaming ürünleri en uygun fiyatlar gaming.gen.tr’de www.gaming.gen.tr Bunlara bir göz atabilirsin hocam, istersen daha çok model de gösteririm. Ne tarz istediğini bilmediğim için bunları örnek olarak attım, zevkine göre başka klavyeler de buluruz hocam.
Mağaza sayfası - bütün ürünler burada ASUS, Galax, Msi, Logitech, Razer , dell ve benzeri bir çok markanın gaming ürünleri en uygun fiyatlar gaming.gen.tr’de www.gaming.gen.tr Bunlara bir göz atabilirsin hocam, istersen daha çok model de gösteririm. Ne tarz istediğini bilmediğim için bunları örnek olarak attım, zevkine göre başka klavyeler de buluruz hocam.
Ç Çağan Ali Centipat Katılım 31 Ocak 2024 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2025 #3 Gözle görebileceğim bir şey istiyorum görüp alıcam