Maksimum bütçem 4.000 TL'dir. Bayağıdır araştırma yapıyorum şu ekleyeceğim bilgisayarda karar kıldım. Döviz kurları bu haldeyken bana uygun geldi, ayrıca aylık fiyat takibine göre şu an en düşük fiyat.
Diğer muadillerine nazaran 8 GB bellek ve ekranın da Full HD olması beni cezbetti.
Varsa başka önerileriniz alabilirim.
Not: Okul, Office ve internet amaçlı kullanılacak. Belki eski oyunlarda olabilir arada
Lenovo V14 82C6008CTX08 Ryzen 3 3250U 12 GB 1 TB Radeon Graphics 14" Full HD Notebook arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
www.akakce.com
SSD değil HDD takılı yalnız. Güzel alternatif olabilir, çok bir çeşitlilik göremedim bu fiyat bandına. Araştırarak daha iyileri de bulunabilir.
Lenovo V14 82C6008CTX08 Ryzen 3 3250U 12 GB 1 TB Radeon Graphics 14" Full HD Notebook arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
www.akakce.com
SSD değil HDD takılı yalnız. Güzel alternatif olabilir, çok bir çeşitlilik göremedim. Araştırarak daha iyileri de bulunabilir.
Acer Aspire 3 A315-23 NX.HVTEY.00B Ryzen 5 3500U 8 GB 256 GB SSD Radeon Vega 8 15.6" Full HD Notebook arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Acer Aspire 3 A315-23 NX.HVTEY.00B Ryzen 5 3500U 8 GB 256 GB SSD Radeon Vega 8 15.6" Full HD Notebook arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Teşekkürler üstadım, siparişi verdik bekliyoruz bakalım
Özellikle ekranın 1080p. mat ve İPS LED olması büyük + benim için.
Konu açtığımdan beri fiyatını takip ediyordum zaten. Gelince ufak bir inceleme atarım belki.