4.000 TL klavye önerisi

• Konuyu başlatan rsfleX
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 48
  • Görüntüleme 443
Özür dileyerek kablolu arıyorum bir de bunlarda tuşlardan ışık geçmiyor sanırım çok görüyorum böyle klavyeleri ama hiç güvenemiyorum.

Başlıkta manyetik acıklamada mekanik yazıyor 🤣
Şansına kalmış dostum artık. Wraith gibi bir firmadan alışveriş yapıyorsan her şey şansa kalmıştır. Sitedeki yazıyı okuduysan zaten; "Sadece kullanılmamış ürünler 30 gün içerisinde iade edilebilir" yazıyor, kullanmadan nasıl anlayacaksın ki klavyenin kalitesini? Wraith'den ürün almış birisi olarak kesinlikle tavsiye etmiyorum; kusurlu ürün satmalarına rağmen iade de almadılar, değişim de yapmadılar. 20 gün onarımını bekledim. 2 El denilebilecek bir klavye ile kaldım şuan.
Yukarıdaki arkadaşın Amazon'dan önerdiği klavyeye göz atabilirsin.

Doğrudur hocam ama genelde CS2 oynuyorum mekanik daha iyi diyorlar oyunlarda.
Ben de CS2 oynuyorum, oyuncuların %90 ı mekanik kullanırlar haklısınız bu konuda.

Şansına kalmış dostum artık. Wraith gibi bir firmadan alışveriş yapıyorsan her şey şansa kalmıştır. Sitedeki yazıyı okuduysan zaten; "sadece kullanılmamış ürünler 30 gün içerisinde iade edilebilir" yazıyor, kullanmadan nasıl anlayacaksın ki klavyenin kalitesini? Wraith'den ürün almış birisi olarak kesinlikle tavsiye etmiyorum; kusurlu ürün satmalarına rağmen iade de almadılar, değişim de yapmadılar. 20 gün onarımını bekledim. 2 el denilebilecek bir klavye ile kaldım şu an.
Yukarıdaki arkadaşın Amazon'dan önerdiği klavyeye göz atabilirsin.

Ben de CS2 oynuyorum, oyuncuların %90'ı mekanik kullanırlar haklısınız bu konuda.

Saçmalık işte bu kullanmadan test etmeden nasıl anlayacagız degilmi sözde iade oluyor bu kısaca 🤣

Rekabetçi oyunlarda manyetik switch daha iyidir hocam genel bir bilgi. Arkadaşta zaten CS2 falan oynuyormuş.

CS2'de Valve sunucularında işe yaramıyor manyetik klavyenin özelliği, yani boşuna bu özellik için para verecek onun yerine diğer bileşenleri daha kaliteli bir klavye alabilir. Manyetiklerin ömrü mekaniğe göre daha kısa oluyor ek olarak.

Arkadaşlar 2 gündür aklımda olan Rampage Carbon vardı tam alacaktım forumlarda Rampage hakkında öyle şeyler duydumki vazgectim hakikaten kötü müdür Rampage.

CS2'de Valve sunucularında işe yaramıyor manyetik klavyenin özelliği, yani boşuna bu özellik için para verecek onun yerine diğer bileşenleri daha kaliteli bir klavye alabilir. Manyetiklerin ömrü mekaniğe göre daha kısa oluyor ek olarak.

Aynen öyle hocam bende o yüzden mekanik tercih ediyorum.

Arkadaşlar 2 gündür aklımda olan Rampage Carbon vardı tam alacaktım forumlarda Rampage hakkında öyle şeyler duydumki vazgectim hakikaten kötü müdür Rampage.

Rampage alınmaz bu bütçede hocam. Benim 500-1000 liram olsa mekanik klavye arayışında olsam 2. el olarak belki alabilirim ama sıfır olarak 2K falan vermem asla.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı