4.000 TL klavye önerisi

• Konuyu başlatan rsfleX
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 48
  • Görüntüleme 429
Yanlış hatırlamıyorsam 1-2 Reddit sayfalarında baypas edildiğini görmüştüm. Sadece CS2 odaklıysan son tercihinde olsa klavyeyi alıp araştırabilirsin.

VAC tetikleyebilir oda, ek olarak oyuncular fark ederse bildirebilir. Makro kullanımından bile ban yeniyor oyunda, ben riskine girmezdim hiç zaten iyi movementi varsa çok da gerekli değil.

Hocam klavye güzel ama bunlar ışık gecirmiyor sanırsam bana ışık geciren lazım.

Hocam keycaps değiştirirsiniz eğer tuşlar ışık geçirsin istiyorsanız.

VAC tetikleyebilir oda, ek olarak oyuncular fark ederse bildirebilir. Makro kullanımından bile ban yeniyor oyunda, ben riskine girmezdim hiç zaten iyi movementi varsa çok da gerekli değil.

Hocam keycaps değiştirirsiniz eğer tuşlar ışık geçirsin istiyorsanız.

Bu adam has CS ci.

Faceit bile durumu yasaklıyor, ortalama üstü movement olan biri rt ve düşük sürelerin farkını anlayamaz bile.

Valve'ın anti cheati rezalet ötesi bir şey bu durumdan korkacak olsam bile korkacağım en son şey VAC olur. Kendisinin movementi nasıl bu özelliğe ihtiyacı var mı bilemem sadece öneri.

Valve'ın anti cheati rezalet ötesi bir şey bu durumdan korkacak olsam bile korkacağım en son şey VAC olur. Kendisinin movementi nasıl bu özelliğe ihtiyacı var mı bilemem sadece öneri.

Rezalet olması sıkıntı zaten hocam, son günlerde durduk yere bile ban atarken üstüne böyle bir şeyi bypass edip oyunda yasaklı özelliği kullanmak ihtimalini daha da artırır. Ben maç girmeye korkuyorum ping artınca falan ban yiyenler var baya.

Rezalet olması sıkıntı zaten hocam, son günlerde durduk yere bile ban atarken üstüne böyle bir şeyi bypass edip oyunda yasaklı özelliği kullanmak ihtimalini daha da artırır. Ben maç girmeye korkuyorum ping artınca falan ban yiyenler var bayağı.

Bu konuda çok haklısınız hocam :DDDDDDD

Manyetik neye göre mekanikten üstün veya mekanik bir klavye kullandınız mı? Kendim manyetikten mekaniğe geçtim ve gram fark yok arada.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı