4.000 TL monitör önerisi

Bütçe
4000tl

omert1

Yoctopat
Daha fazla  
Arkadaşlar kullandığım monitör maalesef alt kısmı 2 parmak kalınlığında bir siyahlık var boydan boya bu da bana engel oluyor. Çok da bütçem olmadığı için buraya yazma gereği duydum. Şöyle 4000TL'ye Max 4200TL'ye IPS panel zorlanırsak VA da olabilir sonra hareket ettirebilme desteği olması maalesef şart aşağı yukarı gitmesi. 144Hz olması minimum çünkü FPS oyunları oynuyorum yani çok da kaliteli bir şey beklemiyorum ama önerilerinizi de bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar kullandığım monitör maalesef alt kısmı 2 parmak kalınlığında bir siyahlık var boydan boya bu da bana engel oluyor. Çok da bütçem olmadığı için buraya yazma gereği duydum. Şöyle 4000TL'ye Max 4200TL'ye IPS panel zorlanırsak VA da olabilir sonra hareket ettirebilme desteği olması maalesef şart aşağı yukarı gitmesi. 144Hz olması minimum çünkü FPS oyunları oynuyorum yani çok da kaliteli bir şey beklemiyorum ama önerilerinizi de bekliyorum.
fazlasıyla iyi:
https://www.akakce.com/monitor/en-u...2o_hxTawszF6ISPf8JSw4o1qrlvFIAmUaAvuyEALw_wcB

Bu bütçede güzel VA yok. Hocamın attığı gibi AOC 24G42e alın. Sonrasında paranız olursa Bauya F80 alırsınız ve istediğiniz gibi haraket ettirirsiniz.
Hem Pivot hemde F80 kullanan biri olarak, Pivot anca getir götürünü yapar derim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı