4.000 TL Sistem Tavsiyesi

BaTTalqazi

Megapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, forumdaki birçok arkadaşın sayesinde hem öğrenerek hem de anlayarak bir sistem topladım. Yalnız aklımda kesin ve net olmak adına hala birkaç soru var. Bu soruları da çözersem sistemi Teknobiyotik sitesi üzerinden sipariş edeceğim.
Öncelikle tüm arkadaşlara teşekkür ederim. Aklımdaki sorulara gelirsek; bu sistemi erkek kardeşim için topluyorum ve onun amacı Adobe Premier Pro ve Adobe Photoshop. Ayrıca bu uygulamalar üzerinde henüz yeni sayılır. Bu sistem başlangıc ve orta seviye için fazla bir sistem mi olur?
İkincisi, bu sistemi karşılayabilecek bir monitör de alacağım, böyle bir monitör ne kadardır?
Son olarak, bu güç kaynağı bilgisayarı taşır mı? Eğer taşımaz ise hangisini tavsiye ediyorsunuz ?

Arkadaşlar kardeşimin öğrenci olması ve kısıtlı bir parasının olması sebebi ile böyle sorular soruyorum ve eğer bu sistemden biraz azaltılabilirse (monitör alabilmek için) -tabii mümkünse- çok iyi olur.
Teşekkür ederim.

Toplam Tutar: 4.112,28 TL

Son düzenleyen: Moderatör:
SSD çıkar. Üstüne az daha ekle. Ekran kartını 1060 6 GB yapsan güzel olur. Ya da RAM'i şimdilik 8 GB yaparsın.

Bence SSD kalsın ram'i 8 gb yap yaklaşık 400 tl kar edersin kasayıda daha uygun birşey seçersen 1060 alırsın

Peki bu sistemden iyice faydalanabilecek güzel bir monitör önerebilir misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…