Blue switch mekanik bir klavye arıyorum. Rakamlar olmasa da Numpad'in üst kısmı en azından olmalı. Mail falan yazarken Delete'i sağ üst tarafta kullanmaya çok alışkınım Aşırı küçük %60 %65'leri kullanamıyorum. Blue switch olması şart. Bütçe 3-4K'ya çıkabilirim.
Güzel bir önerisi olan var mı? Araştırdığım kadarıyla hiçbir şey bulamadım.
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
wraithesports.com
Blue zorunlu mu? Fiyat bandında alabileceğiniz en iyi klavye şu anda bu.
Daha çok blue switch olduğu için, daha iyi klavyeler var, isterseniz blue switchin dahil olduğu tactile switchlerden önerebilirim, sesli klavyelere tactile switch diyoruz.
Yok hocam sizin bütçenizdeki klavyeler genelde blue switch yerine daha güncel switchler kullandığı bulunması zor oluyor daha F/P seçeneklerde daha çok blue switch bulunuyor.
Daha çok blue switch olduğu için, daha iyi klavyeler var, isterseniz blue switchin dahil olduğu tactile switchlerden önerebilirim, sesli klavyelere tactile switch diyoruz.
Yok hocam sizin bütçenizdeki klavyeler genelde blue switch yerine daha güncel switchler kullandığı bulunması zor oluyor daha F/P seçeneklerde daha çok blue switch bulunuyor.
Artık sebebi her ne ise baya da detaylı araştırmama rağmen bulamadım. Güncel switchlerden kastınız yellow, silver olanlar mı? Onları beğenmedim. F/P seçenekler gamepower, rampage olanlar mı?
Razer BlackWidow V3 Tenkeyless RZ03-03491000-R3L1 Yeşil Switch Kablolu RGB Türkçe Mekanik Oyuncu Klavye Siyah en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
www.n11.com
Buna bakabilirsiniz, yeşil switch sesi blue switchden farksız.
Baktım ama pek beğenmedim. Tam olarak blue switch gibi olmuyorlar sanırım.
Artık sebebi her ne ise baya da detaylı araştırmama rağmen bulamadım. Güncel switchlerden kastınız yellow, silver olanlar mı? Onları beğenmedim. F/P seçenekler gamepower, rampage olanlar mı?