4.000 TL'ye kadar mouse önerisi

Bütçe
3.5k - 4k

Fareyi görsünler öyle açıklarım kargo onlara geçmesin yeter ki diyeceğim okuduğum okulda babam çalışıyor evimizin yakınında oturan biri yok aslında varda bayağı uzakta evede sokamiyorum çıkmazda kalıyorum okulda güvenlik görevlisine verdirsem babamın haberi olacak belki oturduğum yerin güvenliğine verdiririm zaten başka seçenek yok :D

Arayıp kurye dağıtıma çıkarmasın ben gelip alırım diyebilirsin kargo firmasına ürün teslim edildikten sonra.

Kanka sence Logitech Super light alayım mı çoğu Pro kullanıyor zaten ama internette 1-2 kötü eleştiri gördüm kargo sorun değil de bu ürünlerde sorun çıkarsa nasıl değiştireceğim veya iade yapacağım? Sonuçta Türkiye'de sadece bu gibi sitelerde var o yüzden medimarkt a gidip işi garantiye almakta geliyor aklıma ama gene sorayım buraya :D

Sora V2 faresinin Türkiye'ye gelmesini bekle sana uygun en iyi fare.
Eki Görüntüle 2117525

Kanka sora V2 gözüme çok kestirdim tam anlamı ile mükemmel ama ben bunu siteden alınca guvencesi falan oluyor mu bozulsa nasıl garantiye gönderebilirim onları biliyorsan paylaşırsan çok sevinirim Logitech Super light ve bunun arasında kaldım. Aslında bu kesinlikle daha iyi ama bozulursa falan güvencesi olmasını istiyorum bir de galiba 1 ay bekleyemeyeceğim :D

Son düzenleme:
Kanka sence Logitech super light alayım mı çoğu Pro kullanıyor zaten ama internette 1-2 kötü eleştiri gördüm kargo sorun değil de bu ürünlerde sorun çıkarsa nasıl değiştireceğim veya iade yapacağım? Sonuçta Türkiye'de sadece bu gibi sitelerde var o yüzden medimarkt a gidip işi garantiye almakta geliyor aklıma ama gene sorayım buraya :D

Kanka sora V2 gözüme çok kestirdim tam anlamı ile mükemmel ama ben bunu siteden alınca guvencesi falan oluyor mu bozulsa nasıl garantiye gönderebilirim onları biliyorsan paylaşırsan çok sevinirim Logitech super light ve bunun arasında kaldım. Aslında bu kesinlikle daha iyi ama bozulursa falan güvencesi olmasını istiyorum bir de galiba 1 ay bekleyemeyeceğim :D

AliExpress'den alırsan farenin garantisi olmaz onu belirteyim ayrıca farenin 4K alıcısı ayrı satılıyormuş o yüzden Türkiye'ye gelmesini bekle hem alıcıyı alırsın hem de garantili olur.

AliExpress'den alırsan farenin garantisi olmaz onu belirteyim ayrıca farenin 4K alıcısı ayrı satılıyormuş o yüzden Türkiye'ye gelmesini bekle hem alıcıyı alırsın hem de garantili olur.

Sence sora V2 bekleyeyim mi yoksa Super light alayım mı? Farenin Switch'leri beni çok etkiler mi?

Bence beklemelisin.

Kanka bu arada güvenim bayağı kırıldı ya siteden baktığım bazı konulara göre bayağı bir mahcup insan var Wraith ile ilgili mesela:

Ama başka böyle mouse satan yerde yok ve cidden iade politikaları çok saçma o yüzden zaten garantisi var mı diye sordum böyle olacaksa hiç almasan daha mantıklı olur bu tür sorunları bunu tanıtan kişiler zaten çekmez adamların kanalı var büyük kişiler site ile iletişime geçer hallederlerde bizim için aynı değil maalesef sence ne yapmalıyım?

(Düzemleme ile yazıyorum bunu da şu anda demon1'ın güncel olarak kullandığı fareye az biraz merak saldım mouse:

ASUS ROG Harpe Ace Aim Lab Edition​

MediaMarkt'da yok ama Teknosa'da buldum duruma göre bunu veya Superlight alabiliirim ama Superlight almak şahsen istemiyorum.)

Son düzenleme:
Rival 3 Wireless'den Razer Viper V2 Pro'ya geçmiştim, fingertip tutuş profiline sahip biri olarak şu anda gayet memnunum. Bana tam oluyor (elim serçe parmağımdan baş parmağıma çaprazdan 19cm kadar). Türkiye garantisini Bilkom sağlıyor, ayrıntılı bilgiye sahip değilim ama eminim ki forumda pek çok kişinin tecrübesi vardır. Şu anda 3500₺ civarı

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı