FPS oyunları için fazla büyük.
Arkadaşın eli aşırı küçük değilse her tutuşa uygun olduğu için kullanır. DeathAdder Elite'den birebiri v3'e geçtim, DeathAdder'dan daha ufak.
FPS oyunları için fazla büyük.
Ekran kartı ve işlemcinizi öğrenebilir miyim? Ona göre ürün önerisinde bulunacağım. Ayrıca el ölçüleriniz ve tutuş şekliniz nedir?
O ayarı zaten PC ilk aldigimda kapadım FPS oyunlarunda aim kaymasına sebep oluyorHocam belki İmleç Hassasiyetini Geliştir ayarı açık olmasıyla da kaynaklı olabilir DPI düşme hissiyatı.
Resimlere göre elinin boyutu kaç cm olduğunu ayrıca fareyi nasıl tutuyorsun belirtirsen yardımcı olabiliriz.
Eki Görüntüle 2117518Eki Görüntüle 2117519
Koy 200 daha al geç daha iyi öneri gelmez.
![]()
Razer Basilisk V3 Pro RGB Kablosuz Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer Basilisk V3 Pro RGB Kablosuz Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer Basilisk V3 Pro RGB Kablosuz Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 4.210,26 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Spigen Regnum A103 Büyük Boy Mouse Pad Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Spigen Regnum A103 Büyük Boy Mouse Pad fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Spigen Regnum A103 Büyük Boy Mouse Pad özelliklerini incele, 378,10 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Fnatic Thorn Wireless Mouse
4K Dongle kutu içeriğine dahildir. Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti...wraithesports.com
![]()
Asus ROG Gladius III Wireless RGB Optik Kablolu/Kablosuz Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus ROG Gladius III Wireless RGB Optik Kablolu/Kablosuz Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus ROG Gladius III Wireless RGB Optik Kablolu/Kablosuz Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 2.883,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Sora V2 faresinin Türkiye'ye gelmesini bekle sana uygun en iyi fare.Ekran kartı: Zotac Gaming RTX 3070 Ti
İşlemci: AMD Ryzen 7 5700X
Claw grip şeklinde tutuyorum mousu.
O ayarı zaten PC ilk aldigimda kapadım FPS oyunlarunda aim kaymasına sebep oluyor
Claw grip şekli ama el boyumu tam bilmiyorum SteelSeries Rival 3'e tam oturuyor
Kanka çok büyük ya daha sade bir şey olsa benim için daha iyi olur zaten öyle çok büyük mouse kullanmıyorum.
Hoşuma gitti listeye aldım diğer önerilerle kiyaslayip karar vereceğim eyvallah kral bu arada bu markayı ne gördüm ne duydum kaliteli mi bilmiyorum ama bir inceleme videolarına göz atarım şimdi ona göre karar veririm.
Kanka bunun incelemesine baktım iyi güzel Switch degisiliyor anladığım kadarıyla ama yorumlarda millet almayın demiş birisi scrool tekerleği 2 aya bozuldu kronomik bir sorun demiş emin olamadım vallahi.
Lamzu Atlantis OG Pro 4K
Razer Viper V2 Pro
Endgame Gear XM2WE
Pulsar X2V2 Mini 4K Wireless
Seç, beğen, al. Hiçbiri üzmez.
Elin büyükse ve tüy gibi mouse istemiyorsan kendi kullandığım MSI Clutch GM51 Lightweigth öneririm.
Beklemede sorun yokta tahmini ne kadar beklerim?Sora V2 faresinin Türkiye'ye gelmesini bekle sana uygun en iyi fare.
Eki Görüntüle 2117525
Atlantis og Pro'yu bir e sporcuda görmüştüm bunu da aldım listeye zaten genel olarak Atlantis'in fareler kaliteli gibi ama internetten değil de elle almak istediğim icin biraz sorun olabilir Teknosa vb. yerlerde bulabilir miyim? Ve diğer sorumda bu 4K olayi ne adların yanındaki Hz hızı mi mouselarda pek bilmiyorum Hz işini zaten şu anki mosumuda öylesine aldım geçtim arkadaş önermişti
Beklemede sorun yokta tahmini ne kadar beklerim?
Atlantis Wraith aracılığıyla Tr'de satılıyor şuanlık,elle alma işi pek mümkün değil gibi görünüyor.4k hz'i ifade ediyor fakat bu hızlara ulaşmak için ekstra dongle almalısın oda 700 tl,gerek varmı diye soracak olursan bana göre yok,mouse saniyede 1000 kere değilde 4000 kere pc'nle dertleşecek.Atlantis og Pro'yu bir e sporcuda görmüştüm bunu da aldım listeye zaten genel olarak Atlantis'in fareler kaliteli gibi ama internetten değil de elle almak istediğim icin biraz sorun olabilir Teknosa vb. Yerlerde bulabilir miyim? Ve diğer sorumda bu 4K olayi ne adların yanındaki Hz hızı mi mouselarda pek bilmiyorum Hz işini zaten şu anki mosumuda öylesine aldım geçtim arkadaş önermişti![]()
Çok değil AliExpress'de bile satışına başladıklarına göre benim tahminim bir ay falan eğer elinde idare edebileceğin bir faren varsa uzun bir süre değil.
Beklemeye beklerim sorun yok bu cumartesi dışarı çıkıp gezecektik o sırada işimizde halldeyim diyordumda kaliteli olsun beklerim bu mousun incelemesini galiba Swarcow'dan gördüm zaten çoğu incelemeye oradan baktımda bu mouse Teknosa veya medimarkt a gelir mi?
Atlantis Wraith aracılığıyla TR'de satılıyor şu anlık, elle alma işi pek mümkün değil gibi görünüyor. 4K Hz'i ifade ediyor fakat bu hızlara ulaşmak için ekstra dongle almalısın oda 700 TL, gerek var mı diye soracak olursan bana göre yok, mouse saniyede 1000 kere değil de 4000 kere PC'nle dertleşecek.
Şu an ninjutsu sora 4K wraithesports da satılıyor ve ben başka bir yerde satıldığını görmedim o yüzden sanmıyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.