zreixtt Decapat Katılım 13 Nisan 2023 Mesajlar 358 18 Eylül 2025 #31 kxy dedi: Urun aciklamasinda destekledigi yaziyor. MCHOSE destegede sorabilirsin ayni zamanda. MCHOSE Store sitesine girdiginde sag altta mavi bir baloncuk var, ordan yazabilirsin. Mail adreslerinede yazabilirsin. support@mchose.store Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et redditde soyle bisey gordum benim aldigim lite modeliymis hocam Son düzenleme: 18 Eylül 2025
kxy dedi: Urun aciklamasinda destekledigi yaziyor. MCHOSE destegede sorabilirsin ayni zamanda. MCHOSE Store sitesine girdiginde sag altta mavi bir baloncuk var, ordan yazabilirsin. Mail adreslerinede yazabilirsin. support@mchose.store Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et redditde soyle bisey gordum benim aldigim lite modeliymis hocam
kxy Hectopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Aralık 2024 Mesajlar 17.716 Makaleler 5 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2025 #32 zreixtt dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et redditde soyle bisey gordum benim aldigim lite modeliymis hocam Genişletmek için tıkla... Via destekledigi yaziyor sadece ancak sacma. Via'dan ayarlama yapilamiyor mu?
zreixtt dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et redditde soyle bisey gordum benim aldigim lite modeliymis hocam Genişletmek için tıkla... Via destekledigi yaziyor sadece ancak sacma. Via'dan ayarlama yapilamiyor mu?
zreixtt Decapat Katılım 13 Nisan 2023 Mesajlar 358 18 Eylül 2025 #33 kxy dedi: Via destekledigi yaziyor sadece ancak sacma. Via'dan ayarlama yapilamiyor mu? Genişletmek için tıkla... key test sadece.
kxy dedi: Via destekledigi yaziyor sadece ancak sacma. Via'dan ayarlama yapilamiyor mu? Genişletmek için tıkla... key test sadece.
kxy Hectopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Aralık 2024 Mesajlar 17.716 Makaleler 5 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2025 #34 zreixtt dedi: key test sadece. Genişletmek için tıkla... Bu videoda detayli incelemis, ayarlaniyor olmasi gerek. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
zreixtt dedi: key test sadece. Genişletmek için tıkla... Bu videoda detayli incelemis, ayarlaniyor olmasi gerek. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
zreixtt Decapat Katılım 13 Nisan 2023 Mesajlar 358 18 Eylül 2025 #35 kxy dedi: Bu videoda detayli incelemis, ayarlaniyor olmasi gerek. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... bu videoya bende baktim fakat bu ultra modeli sanirim
kxy dedi: Bu videoda detayli incelemis, ayarlaniyor olmasi gerek. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... bu videoya bende baktim fakat bu ultra modeli sanirim
kxy Hectopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Aralık 2024 Mesajlar 17.716 Makaleler 5 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2025 #36 zreixtt dedi: bu videoya bende baktim fakat bu ultra modeli sanirim Genişletmek için tıkla... Fark olacagini sanmam. MCHOSE supporta sormanız iyi olur. Eğer via uzerinden de ayarlamalari yapamazsaniz sahsen iade ederim ben.
zreixtt dedi: bu videoya bende baktim fakat bu ultra modeli sanirim Genişletmek için tıkla... Fark olacagini sanmam. MCHOSE supporta sormanız iyi olur. Eğer via uzerinden de ayarlamalari yapamazsaniz sahsen iade ederim ben.
zreixtt Decapat Katılım 13 Nisan 2023 Mesajlar 358 18 Eylül 2025 #37 kxy dedi: Fark olacagini sanmam. MCHOSE supporta sormanız iyi olur. Eğer via uzerinden de ayarlamalari yapamazsaniz sahsen iade ederim ben. Genişletmek için tıkla... iade edip hangi klavyeyi alicam peki
kxy dedi: Fark olacagini sanmam. MCHOSE supporta sormanız iyi olur. Eğer via uzerinden de ayarlamalari yapamazsaniz sahsen iade ederim ben. Genişletmek için tıkla... iade edip hangi klavyeyi alicam peki
Mantar09 Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 7.193 Makaleler 4 Çözümler 26 18 Eylül 2025 #38 zreixtt dedi: İade edip hangi klavyeyi alacağım peki Genişletmek için tıkla... Bunu kaça almıştınız.
zreixtt Decapat Katılım 13 Nisan 2023 Mesajlar 358 18 Eylül 2025 #39 Mantar09 dedi: Bunu kaça almıştınız. Genişletmek için tıkla... 4200TL napicam simdi kac gune cevap verir gaming gen ve mchose Son düzenleme: 18 Eylül 2025
Mantar09 dedi: Bunu kaça almıştınız. Genişletmek için tıkla... 4200TL napicam simdi kac gune cevap verir gaming gen ve mchose
Mantar09 Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 7.193 Makaleler 4 Çözümler 26 18 Eylül 2025 #40 zreixtt dedi: 4200TL. Ne yapacağım simdi kac gune cevap verir Gaming gen ve MCHOSE. Genişletmek için tıkla... MCHOSE'a geçen soru sormuştum 7 saat civarında yanıt almıştım Gaming Gen TR de bugün vermezse yarın verir cevap.
zreixtt dedi: 4200TL. Ne yapacağım simdi kac gune cevap verir Gaming gen ve MCHOSE. Genişletmek için tıkla... MCHOSE'a geçen soru sormuştum 7 saat civarında yanıt almıştım Gaming Gen TR de bugün vermezse yarın verir cevap.