4.000 TL'ye mekanik veya manyetik klavye önerisi

Bütçe
4000
MCHOSE'a geçen soru sormuştum 7 saat civarında yanıt almıştım Gaming Gen TR de bugün vermezse yarın verir cevap.
peki hocam cidden desteklemiyosa napicaz

klavye iade edip hangisini alicam yada iade etmek lazimmi illa hz 250 de oldugunu dusunmuyorum normal klavye gibi geldi bana yazis seklinde

Qmk VIA ve kendi driver desteği var.
polling rate farki falanmi var farklari neydi hocam

bide kontrol ettim suan 1k hz de calisiyor klavye sikinti yok bide chatgpt den falanda yardim aldim bu gx87 nin flashlanmasi lazim ama brick yiyeiblir dogru firmware bulmazsan o biraz icimi korkuttu yapsammi yapmasammi bilemedim

Hiç elleme derim.

Hiç elleme derim.
neyse abi kalitelimi kaliteli calisiyomu calisiyo sesi guzelmi guzel gerisi onemli degil ya

@kxy hocam biraz arastirmalar yaptim simdi indigogo diye bi sitede satilan versiyonu destekliyomus bu driver sadece oda buyuk ihtimal ya max modeli bu gx87 yada ultra modeli icin yani lite modelde farkli div ve pid id ler farkli benim klavyemdeki ile firmwaredekiler mchose ile iletisime gectim benim driver kullanabilmem icin 0xfefe id sine ayri fw yapmalari lazm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…