- Makaleler
- 3
Yorum mükemmel. 
Aynen, dediğin gibi. Görünüşü kötü, ve görünüşü böyleyse kullanışının da kötü olacağını düşünüyorum.Hacim olarak küçük, görünüşü de kötü. Bunlar iyi olsa da para verilmez de, hani bari güzel olsaydı. Hiç yoktan "RGB" koysalardı!
Ooooo... Vay be. 75 Litrelik çanta!75 L'lik çantayı 120 TL civarına almıştım.
Aynen öyle. Hani hiçbir farkı da yok ki.Aynen, dediğin gibi. Görünüşü kötü, ve görünüşü böyleyse kullanışının da kötü olacağını düşünüyorum.
Ben bir çantaya 4.000 TL vermem, ama yeterli bütçeyi temin ettikten sonra teknolojiye 4.000 USD verebilirim.
Özellikleri iyi ve etkileyici olsaydı da, su alır misali hemen almasak da favorilerimizde yer alır ve almak için çaba gösterebilirdik.
Valla kampta o 75 litre o kadar küçük geliyor ki insana. Ben ucu ucuna dolduruyorum diyebilirim. Anca yetiyor bana.Ooooo... Vay be. 75 Litrelik çanta!Neye benzediğini görmek için internetten araştırdım, bavul gibi çanta!
Güle güle kullanın.![]()
Ben de, model ismi "HP PAV Gaming 400" olan çanta almıştım. Hatta dışındaki poşetin üstündeki etikette "400 EURO" yazıyor. Allah'tan 400 Euro değil.
Malum nedenlerden dolayı kullanmak henüz nasip olmadı ama bir gün durumlar düzeldiğinde kullanırım nasipse.
İnternetten almadım, sadece kafanızda şekillensin diye linkini koydum. Ben 139 TL'ye BİM'den, sadece çantasından almıştım. Hem de 139 TL'ye aldığım çantada 2 yıl garanti varmış. 139 TL'ye aldığım çantada 2 yıl garanti oluyorsa, 4.000 TL'lik çantada ömür boyu garanti olmalı.
Merhaba. 4.274, 09 TL'ye çanta olur mu? Siz olsaydınız alır mıydınız?
Düşüncelerinizi merak ediyorum.ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınız neler?
[/quote
Merhaba. 4.274, 09 TL'ye çanta olur mu? Siz olsaydınız alır mıydınız?
Düşüncelerinizi merak ediyorum.ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınız neler?
![]()
Haha bir de kar etmiyormuş gibi 4380.07 TL yapmışlar herhalde maliyeti ucu ucuna falan yetiyor![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.