Canaytekinn Hectopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 98 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2024 #21 emoji_bey dedi: Aktif olarak 4070 Super 7800x3D sistemde kullanıyorum hiçbir sıkıntı yok. Genişletmek için tıkla... Stok halindeki 4 fanla mı kullanıyorsunuz, kasaya ekstra eklemeler yaptınız mı? Ayrıca 5600x i Arctic Freezer 34 Esports DUO kule tipi soğutucuyla kullanıyorum kasaya sığar mı
emoji_bey dedi: Aktif olarak 4070 Super 7800x3D sistemde kullanıyorum hiçbir sıkıntı yok. Genişletmek için tıkla... Stok halindeki 4 fanla mı kullanıyorsunuz, kasaya ekstra eklemeler yaptınız mı? Ayrıca 5600x i Arctic Freezer 34 Esports DUO kule tipi soğutucuyla kullanıyorum kasaya sığar mı
E emoji_bey Decipat Katılım 23 Haziran 2024 Mesajlar 1.897 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2024 #22 Canaytekinn dedi: Stok halindeki 4 fanla mı kullanıyorsunuz, kasaya ekstra eklemeler yaptınız mı? Ayrıca 5600X i Arctic Freezer 34 e-Sports Duo kule tipi soğutucuyla kullanıyorum kasaya sığar mı? Genişletmek için tıkla... Evet herhangi bir ekleme yapmadım. Sıvı soğutucu kullandığım için hava soğutucu desteklerine bakmadım ama yüksek ihtimalle sığar.
Canaytekinn dedi: Stok halindeki 4 fanla mı kullanıyorsunuz, kasaya ekstra eklemeler yaptınız mı? Ayrıca 5600X i Arctic Freezer 34 e-Sports Duo kule tipi soğutucuyla kullanıyorum kasaya sığar mı? Genişletmek için tıkla... Evet herhangi bir ekleme yapmadım. Sıvı soğutucu kullandığım için hava soğutucu desteklerine bakmadım ama yüksek ihtimalle sığar.
Canaytekinn Hectopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 98 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2024 #23 emoji_bey dedi: Evet herhangi bir ekleme yapmadım. Sıvı soğutucu kullandığım için hava soğutucu desteklerine bakmadım ama yüksek ihtimalle sığar. Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim, son olarak elimdeki kasaya oranla farkı hissettir mi önerdiğiniz kasa
emoji_bey dedi: Evet herhangi bir ekleme yapmadım. Sıvı soğutucu kullandığım için hava soğutucu desteklerine bakmadım ama yüksek ihtimalle sığar. Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim, son olarak elimdeki kasaya oranla farkı hissettir mi önerdiğiniz kasa
E emoji_bey Decipat Katılım 23 Haziran 2024 Mesajlar 1.897 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2024 #24 Canaytekinn dedi: Teşekkür ederim, son olarak elimdeki kasaya oranla farkı hissettir mi önerdiğiniz kasa. Genişletmek için tıkla... Hocam elinizdeki kasayı karton kutuyla değiştirseniz fark hissedilir zaten. Ateş bombası gibi bir şey.
Canaytekinn dedi: Teşekkür ederim, son olarak elimdeki kasaya oranla farkı hissettir mi önerdiğiniz kasa. Genişletmek için tıkla... Hocam elinizdeki kasayı karton kutuyla değiştirseniz fark hissedilir zaten. Ateş bombası gibi bir şey.