4.5 - 5 bin TL'ye RX 7900 XT, R5 7600X sisteme PSU önerisi

Lynith

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar şöyle bir sistem topluyorum ve buna uygun PSU'ya ihtiyacım var. Halihazırda kullandığım PSU anladığım kadarıyla yeterli kablo çıkışına sahip değil. O da Thermaltake TR2 S750W. 4-5, 5K civarında bir bütçem var, yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Ekran kartı: RX 7900 XT.
İşlemci: Ryzen 5 7600X.
Anakart: MSI B650M Gaming Plus Wi-Fi AM5.

NZXT ve Rajintek Cratos varken yüzlerine bakılmayacak PSU'lar.

İkinize de teşekkürler öncelikle, cahilliğimi maruz görün, bu NZXT ve Raijintek arasındaki fark nedir tam olarak? 1000 TL fazla vermeye değer mi kısacası ve herhangi birini aldığımda dışarıdan kablo almama gerek olur mu yoksa içerisinden hepsi çıkıyor mu

İkinize de teşekkürler öncelikle, cahilliğimi maruz görün, bu NZXT ve Raijintek arasındaki fark nedir tam olarak? 1000 TL fazla vermeye değer mi kısacası ve herhangi birini aldığımda dışarıdan kablo almama gerek olur mu yoksa içerisinden hepsi çıkıyor mu
Hocam NZXT kalitelidir güzeldir ama Rajintek'i hiç duymadım birşey diyemiyeceğim onun için. Arkadaş attıklarımı beğenmemiş olabilir ama MSI'da bizim köyün markası değil yani. Atılanlardan birini gönül rahatlığıyla seçebilirsiniz.

Alternatif olarak Rajintek Kratos / Aerocool Integrator / Bitfenix BFG alınabilir

Hocam NZXT kalitelidir güzeldir ama Rajintek'i hiç duymadım birşey diyemiyeceğim onun için. Arkadaş attıklarımı beğenmemiş olabilir ama MSI'da bizim köyün markası değil yani. Atılanlardan birini gönül rahatlığıyla seçebilirsiniz.
Beğenmedim değil. O iç yapıyla sırf MSI diye olmadık fiyatlara satıyorlar.

Alternatif olarak Rajintek Kratos / Aerocool Integrator / Bitfenix BFG alınabilir
Bütçe varken C850 alınmalı bence.

Beğenmedim değil. O iç yapıyla sırf MSI diye olmadık fiyatlara satıyorlar.

Bütçe varken C850 alınmalı bence.
Attığım ürün yeni model bu da çok kaliteli ama evet Cratos 850 de alınabilir o da kaliteli alternatif olarak dediğim gibi.

High Power çok uzun süredir üst seviye psu üreten bir firma hem özellikleri ile ben bunu tercih ederdim şahsen

Technopat Haberler

Geri
Yukarı