4 - 5 bin TL arası Gaming mouse önerisi

Bütçe
5.000 TL

rarebullut

Hectopat
Daha fazla  
İyi günler, şu an kullandığım SteelSeries Rival 3 ile ilgili problemlerim arttı. En son nisan ayında yeni mouse almayı düşünüyordum, şu an almaya karar verdim. Tekrar belirtmek isterim ki genellikle FPS/MOBA oyunları oynuyorum. Bu oyunlarda, şu anki mouse’umdan daha iyi performans vermesi açısından, daha az gecikmeli ve en iyi performansı alabileceğim bir gaming mouse önerisi istiyorum. Önereceğiniz mouse’un makro yazılımının da bulunması gerekiyor. Fiyat olarak 5.000 TL’yi geçmeyecek şekilde önerebilirseniz daha uygun olur. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:

İndirimde bir bak hocam istersen.
sağ olasın hocam Razer mouse'lar iyi oluyor mu?

iki öneri için de teşekkürler hocam fakat bu mouselar biraz uzun değil mi?

İndirimde bir bak hocam istersen.
hocam ek olarak sanırım bu mouse'un kablolu hali 8k hz imiş ve daha ucuz ne gibi farkı oluyor bu mouse neden bu kadar pahalı?

Son düzenleme:
Hocam ek olarak biraz baktım pek anlamıyorum da kablolu modelinde 8K Hz olayı varmış sanırım bu daha iyi olduğu anlamına mı geliyor?

8K Hz gecikmeyi inanılmaz düşürüyor lakin kutu içeriğinden 8K destekli dongle çıkmıyor o yüzden kullanamazsınız 8K 1k Hz 1 milisaniye tepki süresi demek 8K Hz çok düşük tepki süresi demek oluyor lakin o kadar önemli değil insanın algılayabileceği bir şey değil bu kadar düşük değerler ek olarak 8K Hz için işlemcinizinde bunu kaldırıyor olması gerek.

8K Hz gecikmeyi inanılmaz düşürüyor lakin kutu içeriğinden 8K destekli dongle çıkmıyor o yüzden kullanamazsınız 8K 1k Hz 1 milisaniye tepki süresi demek 8K Hz çok düşük tepki süresi demek oluyor lakin o kadar önemli değil insanın algılayabileceği bir şey değil bu kadar düşük değerler ek olarak 8K Hz için işlemcinizinde bunu kaldırıyor olması gerek.
hocam peki pişman olur muyum?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı