4-5 bin TL arası monitör önerisi

synzeo

Femtopat
Daha fazla  
Genellikle FPS oyunlari oynuyorum, Curved tarzi istemiyorum ve 4-5K arasi bütçem var. Onceki monitörümu İtopya'dan almistim fakat servis konusunda problem yasadim, ulasamadim bu yuzden internetten almak istemiyorum. Marka oneriniz vs. var mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
144Hz bakıyorum. Yazmayı unutmuşum.

ASUS TUF Gaming VG249Q1R kendi monitörüm öneririm ama çok fazla hareket fonksiyonu yok.

Ne zamandır kullanıyorsunuz, memnun musunuz? Dün MediaMarkt'ı gezdim ASUS TUF Gaming VG277Q1A vardı onu satın aldım fakat teşhir ürünüydü. Gidip iade etmeyi düşünüyorum fakat MediaMarkt'ta fazla bir ürün seçeneğim yok. Ne yapmalıyım sizce. 144Hz, 27 Inch'in altında bir model bakıyorum.

Genellikle FPS oyunlari oynuyorum, Curved tarzi istemiyorum ve 4-5K arasi bütçem var. Onceki monitörümu İtopya'dan almistim fakat servis konusunda problem yasadim, ulasamadim bu yuzden internetten almak istemiyorum. 144Hz 27inch'in altında bir model bakıyorum. Marka oneriniz vs. var mi?

20240127_201650.jpg
20240127_201654.jpg

Son düzenleme:
144Hz bakıyorum. Yazmayı unutmuşum.

Ne zamandır kullanıyorsunuz, memnun musunuz? Dün MediaMarkt'ı gezdim ASUS TUF Gaming VG277Q1A vardı onu satın aldım fakat teşhir ürünüydü. Gidip iade etmeyi düşünüyorum fakat MediaMarkt'ta fazla bir ürün seçeneğim yok. Ne yapmalıyım sizce. 144Hz, 27 ınch'in altında bir model bakıyorum.

Eki Görüntüle 2099293Eki Görüntüle 2099294

1 aydır kullanıyorum daha uzun süreli bir deneyimim olmadı ama şu anlık memnunum bir sıkıntısı yok dediğim gibi tek kötü yanı yükseklik ayarı falan yapılmıyor. Bir de neden 144Hz merak ettim.

1 aydır kullanıyorum daha uzun süreli bir deneyimim olmadı ama şu anlık memnunum bir sıkıntısı yok dediğim gibi tek kötü yanı yükseklik ayarı falan yapılmıyor. Bir de neden 144Hz merak ettim.
Daha fazlasına ihtiyacım yok o yüzden 144hz istiyordum fakat baya araştırdım Lenovo Legion R25i-30 almaya karar verdim 165Hz. Teşekkür ederim öneriniz ve ilginiz için <3

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı