Oyun için mouse önerisi istiyorum. Kablosuz olacak özellikle PUBG oynarken farenin kablosu az çok dönüş akıcılığına engel oluyor. Araştırdığıma göre kablolu Mouse'larda daha az gecikme oluyor ancak bu şekilde de bariz dezavantaj yaratıyor. Bütçe TL ile 4, 5K arası diyelim. Bu bütçeye ROG tarafında en kaliteli ne önerirsiniz? Özellikle ROG istemiyorum Logitech veya en kaliteli ne varsa onu da önerebilirsiniz.
Bu arada farenin solunda baş parmağımızı koymamız için şöyle bir kısım da olursa iyi olur.
Konuyu tam okuyup öneri yaparsak sevinirim. ROG istemiyorum diye bir şey söylemedim, Özellikle ROG istemiyorum dedim başka markalarda olabilir. + Olarak ek'te ki gibi sol kısım da lazım bana.
Razer DeathAdder V3 Pro Mouse RZ01-04630100 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
Güncel kablosuz mouselar 1ms altında gecikme değerlerine sahipler. Şurada 1ms üstü gecikme veren wireless mouseların tamamı eski nesil olanlar. Güncel bu yıl çıkan mouseların gecikmeleri özellikle 8k polling rate verenlerin 0.11ms ile 1ms arasında takılıyorlar.