A adonaeth Femtopat Katılım 1 Kasım 2023 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2023 #11 deserteagle7 dedi: Hdmi çıkmıyor mu yani? Genişletmek için tıkla... Az önce sizin için kutuya baktım tekrar, HDMI kablosu çıkmamış hocam, sadece display port ve usb bağlantı kabloları var.
deserteagle7 dedi: Hdmi çıkmıyor mu yani? Genişletmek için tıkla... Az önce sizin için kutuya baktım tekrar, HDMI kablosu çıkmamış hocam, sadece display port ve usb bağlantı kabloları var.
D deserteagle7 Decapat Katılım 16 Nisan 2023 Mesajlar 890 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2023 #12 adonaeth dedi: Az önce sizin için kutuya baktım tekrar, HDMI kablosu çıkmamış hocam, sadece DisplayPort ve USB bağlantı kabloları var. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam şimdi benim laptopta Thunderbolt 4 ve Type-C girişi var bunlar üzerinden DP takabilir miyim?
adonaeth dedi: Az önce sizin için kutuya baktım tekrar, HDMI kablosu çıkmamış hocam, sadece DisplayPort ve USB bağlantı kabloları var. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam şimdi benim laptopta Thunderbolt 4 ve Type-C girişi var bunlar üzerinden DP takabilir miyim?
Z zagor123 Hectopat Katılım 24 Ağustos 2022 Mesajlar 324 Çözümler 1 10 Kasım 2023 #13 buradaki ürünü deneyen var mı?