4-5 bin TL seslendirme ve müzik için mikrofon önerisi

EneS400

Hectopat
Öncelikle iyi sosyaller. Şu sıralar seslendirme ve müzik işlerine sardım. Ve de bunun için bir mikrofon arayışındayım. Sizin bana önerebileceğiniz mikrofonlar var mıdır? Genellikle kullanacağım alanlar seslendirme ve vokal kaydı için kullanmayı düşünüyorum. Ve de Kick'te yayın açmayı düşünüyorum. Bu üç kritere sahip bir mikrofon önerebilir misiniz? Üniversite öğrencisi olduğum için bütçem sınırlı, 4-5k ayırmayı düşünüyorum. Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.

Fifine marka mikrofonların bu dalda birçok kez kullanıldığını gördüm hocam(daha çok yurt dışında), model veremem ama kendiniz araştırabilirsiniz genel olarak kaliteli duruyor.

Fifine marka mikrofonların bu dalda birçok kez kullanıldığını gördüm hocam(daha çok yurt dışında), model veremem ama kendiniz araştırabilirsiniz genel olarak kaliteli duruyor.
Evet yayın da yaptım video da çektim hatta şarkı bile yaptım hepsini de başarıyla taşıdı.

Cevabın için teşekkürler hocam, evet bende araştırıken çokça kez Fifine markasına denk geldim şuanlık onu düşünüyorum.

Evet yayın da yaptım video da çektim hatta şarkı bile yaptım hepsini de başarıyla taşıdı.
Hocam sizdeki mikrofonun modeli nedir?

Yeni konular

Geri
Yukarı