4-5 bin TL'ye 27 inç oyuncu monitör önerisi

JaggerVex

Hectopat
Merhaba arkadaşlar. Biraz önce bir anlık sinir ile monitörün ekranını kırdım. MSI G27C4 165Hz VA panel kullanıyordum. Sanırım tamiri sıfır fiyatına yakın çıkıyormuş o yüzden yenisini alayım diye düşündüm. 4 yıldır kullanıyordum memnundum yükseklik ayarının olmaması dışında bir sorun yoktu. Sizden ricam 4-5 bin bandında mümkünse Curved bu tarz bir monitör önerebilir misiniz? FPS oyunları ve MMO oynuyorum.

bütçeni biraz arttırırsan alınır.
Arttırabilirim ama curvedten sonra düz ekrana bakınca arkaya doğru eğimli gibi hissediyorum göz illaki alışır. Düz ekran mı alsam curved mi arada kaldım.

Asus Rtx2060
Amd R5 3600 işlemcili sistemim var 2k monitör saçma mı olur acaba

@382019 hocam başka konularda gördümde aoc 24g4x modelini önermemişsiniz. Ben bu modelin 27" olanını almayı düşünüyordum yada 27g4xe nasıl olur. daha çok pubg oynuyorum. Ne dersiniz alınır mı ? Ve yeni modeli eksi modeli nereden anlarım

bütçeni biraz arttırırsan alınır.
27g4x ile 27g4xe nin ne gibi farkları var hocam bulamadımda ben

Dün gidip önerdiğiniz 27' olan monitörü aldım. VA dan IPS'e geçtiğimden diye düşünüyorum ekran biraz koyu. Ve curved ekrandan düz ekrana geçtiğim için ekranı dışa doğru eğimli ters curved gibi hissetmem dışında başka bir sorun yok :D

Son düzenleme:
Dün gidip önerdiğiniz 27' olan monitörü aldım. VA dan IPS'e geçtiğimden diye düşünüyorum ekran biraz koyu. Ve curved ekrandan düz ekrana geçtiğim için ekranı dışa doğru eğimli ters curved gibi hissetmem dışında başka bir sorun yok :D
Hayırlı olsun, alışınca daha güzel gelecektir mutlaka, biraz daha kullanıp inceleme yayınlayabilirseniz herkese faydası olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı