Hocam selamlar, ne yaptınız? Ben de normalde filtre kahve makinesi alacaktım ama espresso makinelerini de araştırıyorum, americano yaparım onun yerine dedim. Lakin kahve forumlarında önerilen markalar yine orta gelirlinin ocağına incir ağacı dikecek cinsten. En ucuz gaggia marka bir ürün öneriyorlar, onun da modlu ikinci eli 16K'den başlıyor. Keza yine iyi bir değirmenin en önemlisi olduğunu söylüyorlar. Piyasadaki çoğu ucuz üründe Çin'de üretilip marka bastırılmış ürünler araştırdığım kadarıyla.
Sanırım öyle hocamTam otomatik olanlar sanırım çok çeşitli yapıyor.
Değirmen makineden daha önemli. Modlu Beko 2170ler var. Gaggia evolotion replikaları onlardan alabilirsin. Gaggia classic ile aynı kazan sistemi var.Hocam selamlar, ne yaptınız? Ben de normalde filtre kahve makinesi alacaktım ama espresso makinelerini de araştırıyorum, americano yaparım onun yerine dedim. Lakin kahve forumlarında önerilen markalar yine orta gelirlinin ocağına incir ağacı dikecek cinsten. En ucuz Gaggia marka bir ürün öneriyorlar, onun da modlu ikinci eli 16k'dan başlıyor. Keza yine iyi bir değirmenin en önemlisi olduğunu söylüyorlar. Piyasadaki çoğu ucuz üründe Çin'de üretilip marka bastırılmış ürünler araştırdığım kadarıyla.
Sana attığım Beko makine ile aynı mantıkGrundig'in şöyle bir makinesıda var hocam nasıl.
Hocam 58mm portafiltre olayı da dönüyor hep. Gaggia Classic Pro hariç yok mu bunun bir çözümü? Söylediğiniz Beko'dan biraz daha pahalı ürünlere de çıkabilirim yani.Değirmen makineden daha önemli. Modlu Beko 2170ler var. Gaggia evolotion replikaları onlardan alabilirsin. Gaggia classic ile aynı kazan sistemi var.
Sana attığım Beko makine ile aynı mantık
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.