4-5 bin TL'ye ses kasmak için kulaklık önerisi

Eggdrop

Centipat
Daha fazla  
Merhaba. Şu an Logitech G PRO X kullanıyorum lakin 6 ay geçmesine rağmen sağ tarafından ses gelmiyor garantisi var ama bir türlü iletisime gecemiyorum, cevap vermiyorlar. Oyunlarda ses kasabilecegim bir kulaklık arıyorum. Maksimum bütçem 4/5 k arası tavsiyelerinizi bekliyorum.

Bence Cloud II, 7 yıldır kullanıyorum taş gibi.

Clpud 2 var elimde her yeri kırık ses açma kapama yeri ayrıldı

Bence Cloud II, 7 yıldır kullanıyorum taş gibi.

Kendim kullanmadım ama kullanan arkadaşımın dediğine göre söylüyorum, mikrofon kalitesi berbat diye söylenip duruyordu.

Clpud 2 var elimde her yeri kırık ses açma kapama yeri ayrıldı
Hor kullandığını düşünüyorum, dediğim gibi eksiksiz 7 yıldır kullanıyorum sadece pedinin derisi soyuldu ki performansa etkisi yok.

Cloud 3 wrisles nasıldır?
Wireless kulaklıklar çok fazla radyasyon yamıyor mu? Beyninin dibinde bu kadar sinyal alışverişi yapan bir şeyi takmak saçma geliyor. Uzun süre kullanımda da baş ağrısını tetikliyordur mutlaka.

Wireless kulaklıklar çok fazla radyasyon yamıyor mu? Beyninin dibinde bu kadar sinyal alışverişi yapan bir şeyi takmak saçma geliyor. Uzun süre kullanımda da baş ağrısını tetikliyordur mutlaka.

Tavsiyeniz var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…