4.500 TL geniş kasa önerisi

Daha fazla  
Arkadaşlar sizden uygun fiyatlı olsun hava akışı iyi olmasına dikkat ediyorum, ayrıca Arctic Liquid Freezer 360mm kullanacağım, üst kısma sığmasını istiyorum, yoksa 280'lik almak zorunda kalacağım, önerilerinizi bekliyorum, bütçem 4500 lira.

Son düzenleyen: Moderatör:
@Nostra07 ben X670e Tomahawk aldım herhangi bir problem çıkar mı ayrıca en üst segmentte ASUS'ta MSI ve Corsair da bu gibi sorunlar yokken daha az fiyata satılan bu üründe olması bana garip geliyor ayrıca 360mm alamadım bütçem yetmedi kasayı aldıktan sonra o yüzden 240 lığını aldım ileride 7600X satıp başka modele geçersem eğer yetmezse sıvı soğutucu elimdekini satıp gider farklı alırım.

@Nostra07 ben X670e Tomahawk aldım herhangi bir problem çıkar mı ayrıca en üst segmentte ASUS'ta MSI ve Corsair da bu gibi sorunlar yokken daha az fiyata satılan bu üründe olması bana garip geliyor ayrıca 360mm alamadım bütçem yetmedi kasayı aldıktan sonra o yüzden 240 lığını aldım ileride 7600X satıp başka modele geçersem eğer yetmezse sıvı soğutucu elimdekini satıp gider farklı alırım.
Soğutma bloğu çok büyük durmuyor sorun olmaz sanırım. Bende 240mm olan versiyonu ile 7600X kullanmıştım. 7800x3d alınca III versiyonunun 360mm olanına geçtim çok memnunum. Kasam Lian Li O11D Evo.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı