4.500 TL iş için tablet önerisi

Sharkie

Kilopat
Katılım
26 Şubat 2018
Mesajlar
372
Çözümler
4
Yer
Bornova, İzmir
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba, iş için tablet arayışımız var. İş satış işi olduğundan anlık müşteriye katalog, video, fotoğraf vs. göstermek için bakıyoruz çok komplike bir şeye gerek yok ama aynı zamanda kaliteden de ödün vermek istemiyoruz uzun ömürlü olmasını istiyoruz. Bizim patron 4-5 bin civarlarında bir şey alalım diyor ama onunla beraber Bluetooth klavye vs. aksesuarlar da alınınca fiyat zaten 5.5-6 bin civarına gelecek. Benim gördüğüm Samsung Tab A8 ve Lenovo Tab M10 bulunuyor bu fiyatlarda ama pek emin de olamadım kaliteden. Ben uzun yıllar Android kullandıktan sonra Apple'a geçen birisi olarak açıkçası Android'e biraz ön yargılıyım. Aldıktan 1-2 yıl sonra donmaya kasmaya başlayacak diye korkuyorum. Bunu da iş ortamında yaşamak istemeyiz zaten olay hızlı bir şekilde aksiyon alıp gerekli bilgileri müşteriye sunabilmek. Benim bu sebeple aslında denk geldiğim Huawei MatePad 2022 modeli var. 6.000 TL fiyatı olmasına rağmen yanında kılıflı Huawei klavye ve Bluetooth mouse hediye geliyor. Huawei'nin kendi işletim sistemi olması bana açıkçası biraz daha sıcak geliyor, Uzak Doğu'lu Apple gibi. Bizim aradığımız özellikler aslında şu şekilde;

- En azından FHD olması. Görüntü kalitesi bizim için önemli.
- Minimum 128 GB depolama olmalı.
- Kullanımda hızlı, akıcı olmalı. Donma/kasma vs. yapmamalı ve uzun ömürlü olmalı.

Önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
 
32 GB dahili hafıza olması ilerleyen dönemlerde yavaşlamaya sebep olur mu? Ürünü kullandınız mı veya kullanan birini tanıyor musunuz uzun dönem kullanım performansı nasıl?
 
32 GB dahili hafıza olması ilerleyen dönemlerde yavaşlamaya sebep olur mu? Ürünü kullandınız mı veya kullanan birini tanıyor musunuz uzun dönem kullanım performansı nasıl?

Yavaşlamaya sebep olmaz. Attığım SD kartı takın zaten ondan bile daha hızlı çalışacağını düşünüyorum. Ekran kalitesi çok iyi. Benim bir arkadaşım Samsung tablet almıştı canlı dersler için ekranı çok iyiydi. İçinde 2 GB RAM olmasına rağmen çok iyi çalışıyordu. Akıcılığı çok iyiydi. Sorun çıkaracağını zannetmiyorum böyle bir markadan.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı